Nejste přihlášen/a.
Už delší dobu mi blbne mobil, Samsung Galaxy Ace. Byl na opravě kvůli vypadávání signálu v rámci reklamace, opravili ho, ale zanedlouho to dělá zase.
Občas vypadává signál, takže se často stane, že mi někdo volá a hlásí mu to, že nejsem dostupná, ikdyž mám telefon zapnutý. Nebo chci já volat a nejde to, telefon nereaguje na vytáčení, někdy pomůže, když dám režim letadlo, pak normální a jde to. Někdy ho musím vypnout vyndáním baterie. Když se třeba 3x za sebou pokouším vytočit číslo a nejde to, potom ho tedy uvedu do stavu, že to jde, a začnu vytáčet nějaké číslo, po přerušení vytáčení se mi 3x vytočí samo to číslo, na které jsem chtěla volat předtím. Někdy mi přijde, že to vytáčení nejde kvůli displey, ale s tím jinak problémy nejsou.
Občas se taky sekne při psaní zprávy, kdy ho muísm opět vypnout a zapnout.
Dále mi občas přijde sms třeba 5x - ta stejné, během několika minut.
Na mobil už není spoleh, hlavně kvůi tomu volání, a tak s tím musím něco udělat. Má cenu dávat ho na opravu? Co by se s ním případně muselo udělat, čím tyto chyby mohou být způsobeny? Nebo je zralý na vyhození?
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.