Nejste přihlášen/a.
ahoj, dal jsem bezdrátový zvonek ven na betonový sloupek a aby na to nepršelo, udělal jsem plechový kryt na to tlačítko. Přijímač a tlačítko zvonku jsou od sebe vzdáleny asi 50m. Jedna část doma druhá na sloupku venku. Bohužel zvonek nefunguje. Někfo říkal, že to může být tím, že je kryt proti dešti udělaný z plechu a že to ruší signál.
Tak se ptám, zda by pomohlo, kdybych ten plechový kryt vypolstroval nějakýma kouskama koberce apod. nebo mám koupit zvonek s dosahem 200m? Ten můj má nějakých 80 - 100m dle návodu.
Díky za reakce
Jestli ten kryt je boudička, ne jen stříška, tak tím opravdu může být signál odstíněn. Ani trochu silnější zvonek by asi nefungoval (nebo špatně). Funguje to, když tlačítko s vysílačem vyndáš a podržíš ho vedle krytu? Jestli ano, je to jasné a kryt je potřeba nahradit, nejlépe asi plastem.
Ono to nefunguje ani když to dám mimo kryt.. asi je to dlouhá vzdálenost. Sakra, tak nevím jak to mám vymyslet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.