Nejste přihlášen/a.
Mám telefon jen na příjem. Takže kredit vůbec nevyužiju. Nechce se mi tedy platit 200 kc ročně, když je nevyužiju. Existuje nějaký operátor,kde si nemusím dobít třeba 3 roky?
flodur
Mám záložní mobil s číslem od ČEZu. Když přijímám jen hovory - přijde mi měsíční vyúčtování 0 Kč. Někdy se stane, že zavolám z tohoto mobilu a přijde vyúčtování třeba 5,60 Kč s poznámkou- neplaťte. Částka se převede do dalšího měsíce. Za 16 měsíců jsem dostala fakturu na 103,- Kč. Prostě dluh se nasčítává, až překročí hranici 100,- Kč, tak zaplatíte.
Pokud z mobilu nezavoláte, nedostanete nikdy fakturu a nebude vás to stát ani kačku.
To mají asi všichni operátoři. Vodafone má určitě nulový tarif. Stáhněte si jejich ceníky a uvidíte. Na webovkách tuto nabídku (stejně jako mnoho dalších nabídek) samozřejmě nenajdete.
Ten Zero tarif od O.2 má taky ve specifikaci poznámku, že pokud tam nebude rok aktivní používání, mají právo ho zrušit.
Existuje zcela určitě...a ne jeden.
Pokud ale vím, spíše se jedná o "neoficiální" tarify..(rozumějte tomu tak, že jsou to tarify, které nejsou oficiálně na webu).
Dělá to jak O2, tak i Vodafone (T-Mobile asi také)..., ale nechlubí se s tím.
Čerpám z vlastní zkušenosti...Takový tarif prostě opravdu existuje, ale operátoři to velmi (VELMI) neradi přiznávají.
Já mám miobil od čez.Nemusí se dobíjet,co provolám to zaplatím v SIPO s elektřinou.Mám taky mobil na příjem,rodina volá mě a já jen velmi málo.Podívejte se na www.cez.cz-mobil od čez.Tarif -Platím jak volám.Ani nemusíte nikam jít,objednáte přes web,přiveze kurýr.Takže když neprovolám za měsíc ani korunu,žádný problém.
Operátor má náklady na výstavbu, provoz a údržbu sítě, platy zaměstnanců atd.
I tvoje přijímaní hovorů zatěžuje jeho zařízení, síť a další...
Nic není zadarmo...
Nemusíš platit 200.- ročně. Musíš mít mobil?
Musím dodat u Plus4U, pokud se po třech následujících měsících neprovolá 150Kč je doúčtováná nevyčerpaná částka ve vyúčtování. Takže pokud tři měsíce neprovolám ani min. zaplatím oněch 150Kč, takže výhodné volání 1,21Kč/min. příjde vniveč.
flodur
Nemám čas se s Vámi hádat..
Kdybych ho měl, pošlu Vám (a klidně se vsadím) dvě faktury (vyůčtování) na dvě různá čísla...(u jednoho mám 1Kč měsíčně---ano, přiznávám, bez DPH) a u druhého (ten není přímo na mne) je to pokud si pamatuji opravdu paušál "za 0Kč"..
Ale opět zdůrazňuji, že jsou to tarify, o kterých Vám opravdu operátor bude tvrdit, že neexistují..nemají je v ceníku..A pro jejich získání je potřeba trochu...(hodně) na operátora zatlačit.
" A pro jejich získání je potřeba trochu...(hodně) na operátora zatlačit "
To jim jako řekneš,že jestli ti neposkytnou číslo, za které jim nebudeš nic platit, tak půjdeš jinam?
Používám sim do zabezpečováků a není problém uzavřít smlouvu bez měsíčního paušálu. Ale někteří operátoři mají v podmínkách, že pokud např. 6 měsíců po sobě neprovoláš ani korunu, tak ti takovou smlouvu sami vypoví. Atd.
A nebo to vůbec nemaj v podmínkách a zruší ti jí stejně. (osobní zkušenost)
Jenže s číslem, za které nechci platit se táhnou i čísla, za která platit chci (no, ne tak úplně chci, zadarmo lepší, ale rozumíme si, že)...
prezdivka: Chlapče, časem sám za dlouhé peníze poznáš, že ceník na www je dneska jen taková orientační věcička, sloužící k odrbávání hejlů, kteří se bojí nebo neumí vyjednávat.
Kdybych měl brát třeba střešní tašky za ceny z ceníku...
Mám jednu simku s tarifem O2 Zero, ale aktuálnost aktivování tohoto tarifu už nevím. Zkuste se optat na infolince operátora.
Poradi nekdo jak zinkasovat nahromadeny kredit na povinne dobijene simce se soukromym cislem, o ktere nechci prijit (pouzivam pouze pro prijem bankovnich autorizaci sms a hovoru) nebo jak ho vyuzit treba k nakupu nejakeho zbozi? Mam na volani sluzebni tel.zdarma, takze muj soukromy kredit narusta uz nekolik let...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.