Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je operátor,kde si nemusím dobíjet kredit?

Od: flodur® odpovědí: 25 změna:

Mám telefon jen na příjem. Takže kredit vůbec nevyužiju. Nechce se mi tedy platit 200 kc ročně, když je nevyužiju. Existuje nějaký operátor,kde si nemusím dobít třeba 3 roky?

flodur

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

3x

Mám záložní mobil s číslem od ČEZu. Když přijímám jen hovory - přijde mi měsíční vyúčtování 0 Kč. Někdy se stane, že zavolám z tohoto mobilu a přijde vyúčtování třeba 5,60 Kč s poznámkou- neplaťte. Částka se převede do dalšího měsíce. Za 16 měsíců jsem dostala fakturu na 103,- Kč. Prostě dluh se nasčítává, až překročí hranici 100,- Kč, tak zaplatíte.

Pokud z mobilu nezavoláte, nedostanete nikdy fakturu a nebude vás to stát ani kačku.

Na to pozor poradte.cz/...

mojeprezdivka
hodnocení

2x
Nevim, odkud Martin cerpa, ale jelikoz se v oboru pohybuji, vim ze je to nesmysl.
Samozrejme je v zajmu operatora nemit sim, na kterych neni dlouhodobe utrata.
Na dotaz tazatelky mohu pro jeji potrebu doporucit mujkaktus.cz, kde staci dobit za 50Kc/rok. Obavam se, ze nic levnejsiho nez 4,08Kc mesicne neni k sehnani.

drjruw
hodnocení

1x

To mají asi všichni operátoři. Vodafone má určitě nulový tarif. Stáhněte si jejich ceníky a uvidíte. Na webovkách tuto nabídku (stejně jako mnoho dalších nabídek) samozřejmě nenajdete.

Ten Zero tarif od O.2 má taky ve specifikaci poznámku, že pokud tam nebude rok aktivní používání, mají právo ho zrušit.

takjan*

Čez mobil. Bez závazků, bez kreditu, provolám 0 kč, nic se neděje, rooming v cizině OK. O nějaké nutnosti volat ani slovo.

hodnocení

0x

Existuje zcela určitě...a ne jeden.

Pokud ale vím, spíše se jedná o "neoficiální" tarify..(rozumějte tomu tak, že jsou to tarify, které nejsou oficiálně na webu).

Dělá to jak O2, tak i Vodafone (T-Mobile asi také)..., ale nechlubí se s tím.

doplněno 05.11.15 09:14:

Čerpám z vlastní zkušenosti...Takový tarif prostě opravdu existuje, ale operátoři to velmi (VELMI) neradi přiznávají.

deniskab

Já mám miobil od čez.Nemusí se dobíjet,co provolám to zaplatím v SIPO s elektřinou.Mám taky mobil na příjem,rodina volá mě a já jen velmi málo.Podívejte se na www.cez.cz-mobil od čez.Tarif -Platím jak volám.Ani nemusíte nikam jít,objednáte přes web,přiveze kurýr.Takže když neprovolám za měsíc ani korunu,žádný problém.

hodnocení

0x

Operátor má náklady na výstavbu, provoz a údržbu sítě, platy zaměstnanců atd.

I tvoje přijímaní hovorů zatěžuje jeho zařízení, síť a další...

Nic není zadarmo...

Nemusíš platit 200.- ročně. Musíš mít mobil?

hm*

Přijímané hovory má operátor zaplacené od operátora, od kterého hovor pochází. Pochází-li hovor od stejného operátora, zaplatí ho volající. Volající ostatně zaplatí vždy kompletně celý hovor (až na výjimky typu zelená linka apod.).

sunset*
hodnocení

0x

Samozřejmě že existuje - Plus4U, tarif Bone, bez závazků...

Plus4U - nutno dodat, že tam chtějí za přenos čísla poplatek 249 kč :(

hodnocení

Musím dodat u Plus4U, pokud se po třech následujících měsících neprovolá 150Kč je doúčtováná nevyčerpaná částka ve vyúčtování. Takže pokud tři měsíce neprovolám ani min. zaplatím oněch 150Kč, takže výhodné volání 1,21Kč/min. příjde vniveč.

flodur

mojeprezdivka
To sunset: Kolego, jak uz jsem psal: \"Samozrejme\", ze neexistuje.
Precti si produktove podminky (myslim, ze to maji zminene i v ceniku), abys vedel, kolik zrovna u tohoto produktu je nastavene minimalni plneni za 3 po sobe jdouci mesice.
Omlouvam se, ale vazne nechapu, proc nekteri jedinci musi za kazdou cenu radit k tematum, o kterych ocividne maji znalosti velmi chabe.

Nemám čas se s Vámi hádat..

Kdybych ho měl, pošlu Vám (a klidně se vsadím) dvě faktury (vyůčtování) na dvě různá čísla...(u jednoho mám 1Kč měsíčně---ano, přiznávám, bez DPH) a u druhého (ten není přímo na mne) je to pokud si pamatuji opravdu paušál "za 0Kč"..

Ale opět zdůrazňuji, že jsou to tarify, o kterých Vám opravdu operátor bude tvrdit, že neexistují..nemají je v ceníku..A pro jejich získání je potřeba trochu...(hodně) na operátora zatlačit.

apyt5

" A pro jejich získání je potřeba trochu...(hodně) na operátora zatlačit "

*smich* To jim jako řekneš,že jestli ti neposkytnou číslo, za které jim nebudeš nic platit, tak půjdeš jinam? *smich*

Používám sim do zabezpečováků a není problém uzavřít smlouvu bez měsíčního paušálu. Ale někteří operátoři mají v podmínkách, že pokud např. 6 měsíců po sobě neprovoláš ani korunu, tak ti takovou smlouvu sami vypoví. Atd.

A nebo to vůbec nemaj v podmínkách a zruší ti jí stejně. (osobní zkušenost)

sunset*

Jenže s číslem, za které nechci platit se táhnou i čísla, za která platit chci (no, ne tak úplně chci, zadarmo lepší, ale rozumíme si, že)...

sunset*

prezdivka: Chlapče, časem sám za dlouhé peníze poznáš, že ceník na www je dneska jen taková orientační věcička, sloužící k odrbávání hejlů, kteří se bojí nebo neumí vyjednávat.

Kdybych měl brát třeba střešní tašky za ceny z ceníku...

mojeprezdivka
Chlapce, psal jste o konkretni nabidce konkretniho operatora a poskytl jste nepravdive informace. Je tam proste minimalni plneni. Tvrdite-li, ze neni, dolozte to (treba 4-mi po sobe jdoucimi fakturami) - tim pomuzete tazateli. Tasky si kupujte jak a kde chcete.
Jinak tarif, o kterem psal Martin a o kterem jsem psal ja, ze neexistuje bude zrusen i pro stavajici klienty (to jsem ale v dobe sve prvni reakce jeste nemohl vyzradit):
m.mobilmania.cz/...
sunset*

Přiznávám omyl, až po nahlédnutí do smlouvy a detailního vyúčtování jsem zjistil, že to zdarma není a platím, ovšem ročně zcela zanedbatelnou částku, nebylo by to ani na pivo... Faktury a detaily publikovat nemohu:(

kangaroo*
hodnocení

0x

Mám jednu simku s tarifem O2 Zero, ale aktuálnost aktivování tohoto tarifu už nevím. Zkuste se optat na infolince operátora.

jabraka*

Měl jsem telefon od O-2 platil jsem fakturou v ceně uskutečněných hovorů společně za internet a televizi.Protože jsem měl ještě jeden telefon od Vodafonu,tak jsem ho zrušil.

JB

juvla*
hodnocení

0x

mám paušál O2 16 Kč měsíčně.

bohous*
hodnocení

0x
Opetator cez...nulovy tarif...cau bohous
nick*

Poradi nekdo jak zinkasovat nahromadeny kredit na povinne dobijene simce se soukromym cislem, o ktere nechci prijit (pouzivam pouze pro prijem bankovnich autorizaci sms a hovoru) nebo jak ho vyuzit treba k nakupu nejakeho zbozi? Mam na volani sluzebni tel.zdarma, takze muj soukromy kredit narusta uz nekolik let...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]