Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Právě na tohle se mě dnes zeptal soused. Mě to připadá jako lehce darebná skrytá reklamní a obchodnická lumpárnička. Nebo vám to příjde jako solidní nabídka?
Se Skylinkem jsem skončil. Jsou to šmejdi. Smlouvu jsem mněl na základní programy zdarma. Dnes stojí základní programy 1000Kč ročně. Až si lidé pořídili drahá zařízení, tak každým rokem zdražují o sto procent. (stejně se chovají banky a další..) Přešel jsem na pozemní vysílání, tak jako mnoho dalších uživatelů. Ztratili mnoho zákazníků, tak se snaží zachránit situaci. Nenechte se nachytat.
Skylink za 1 korunu? Skylink? Ten, který tvrdil, že sledování jeho programů přes satelit bude vždy zdarma, alespoň tedy ta základní nabídka programů? Hahaha. Vše, co se nabízí jakože za korunu, má v sobě háček. Tedy spíše hák.
Ale ono je sledování základu na Skylink opravdu zdarma (alespoň bylo). Jen mají vyčuraně skrytou podmínku a tou je servisní poplatek, který se může měnit prakticky jakkoliv. Také jsem s touto firmou skončil ihned po zavedení poplatků. Podobně tomu bylo i u firmy UPC. Tam slibovali navýšení poplatků max. o inflaci a nebo "při změně programové nabídky." Pak stačilo pustit místo polského zprav. kanálu slovenský a bylo vymalováno.
prosim vas neverte tomu,ze SKYLINK vam da nieco za 1 Kč,alebo !len! za 7000.Kč./myslim instalacia len za korunu a potom 7000.-/
vidim tu v diskusiach,ze podobne ako ja aj vy ostatni sme vlastne naleteli tymto lumpom,ktori nevedia nic ine len a len zdierat z penazi a to do nekonecna-roznymi servisnymi poplatkami,neustalou povinnou vymenou kariet,/inak vam nepojdu ziadne programy-okrem tych zakladych-u nas je to RTVS u vas ČT-a za tie uz platime/ TAKZE VELKY POZOR NA TO,,,JA SOM SI S NIMI NERAZ VYMIENAL NAZORY CI UZ MAILOM ALEBO TELEFONICKY,VZDY VYSLI VITAZNE SKYLINK
Normální reklama, jako kdysi svého času na mobily. Taky byly za jednu korunu.
Skylink sousedovi půjčí kvalitní čínský modem a kvalitní čínskou parabolu. Zato se jim soused upíše na nějakou minimální fixní dobu bez možnosti výpovědi.
jj, je to taková lehce a nenápadně zamaskovaná lumpárna.
Jaké maskování?
Přejděte ke Skylinku a veškeré
vybavení včetně instalace
získáte za 1 Kč!
Pokud si objednáte některý z programových balíčků Skylinku na 24 měsíců, pak v ceně objednaného programového balíčku získáte od Skylinku kompletní sadu zařízení a instalaci v ceně 7 000 Kč.
Na začátku zaplatíte pouze 1 Kč a Vámi vybraný programový balíček na 6 měsíců.
Satelitní vybavení včetně dekódovací karty a profesionální instalace tedy získáte zdarma.
Co vám na tom přijde nejasného a skrytého? Máte pravdu, že je to klasický úpis na 2 roky. Něco za něco. Snad byste nechtěl slevu zadarmo?
Na Vodafone internet byla asi před rokem reklama že je bez jakýchkoliv limitů, koupili jsme a pak jsme zjístili, že mají limit na stahování filmů. Sice o tom limitu o stahování psali maličkým písmem v obchodních podmínkách, ale reklama tvrdila "bez jakýchkoliv limitů"
Jsou všichni stejní, jen hledí kde člověka napálit
Je to tam jasně napsáno - jako nový zákazník při uzavření smlouvy na 2 roky na programový balíček dostanete výbavu za kačku. Co je na tom k nepochopení? Těch 7000 je marketingový kec, skutečná hodnota bude kolem 1600 Kč + jejich karta.
Nechápu skylink,který nabízí služby za 1 kč.Tuto službu jsem objednala před měsícem a do dnes nikdo nedorazil.Prý se nám technik do týdne ozve.Prostě bordel.Hlavně,že jsem protelefonovala plno peněz.
Současnému Skylinku nevěřím ani slovo. V současné době se měsíčně plati poplatek asi 70 Kč což na 100% zase brzo zvednou již jen kvůli tomu, že roční, nebo dvouroční předplatné je dražší než měsíční za stejnou dobu a to postrádá logiku. Mají připraveno osm nových programů ovšem nevím zda z toho něco bude v základní nabídce. Rád bych si satelit koupil dle svého výběru. Jenže musím také přikoupit CI slot a satelit musí být touto možností vybaven. Současně dodávána dekódovací karta M7 je funkční pouze v přístrojích s označením SkylinkReady
A je to tady. Skylink zdražuje servisní poplatek na 79 Kč.
Je to jednoduché. Skylink jasně uvádí že instalace za 1 Kč je podmíněna smlouvou na 2 roky, navíc to nenabízí pro základní nabídku za Serpo, ale až za balík Smart, tedy za 259 korun za měsíc. Takže za 1 Kč z vás během dvou let vytáhnou něco málo přes 6200 korun. Většině lidí ale nestačí že vyřeší přechod pouze na 2 roky a budou pokračovat. Po 2 letech je tady možnost platit dál nebo přejít na DVB-T2, ale na to se dá přejít už napoprvé. Jediná výhoda je že vám zbyde sat komplet který se dá využít na neplacené kanály z okolních zemí které lze přijímat i bez poplatků, ale na to nepotřebuju Skylink. Nejlevnější satelitní komplet stojí cca 2500 (tedy parabola, LNB, nějaký základní STB, držák a nějaké kabely).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.