Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupila jsem si ovladač Media model TZH-044 a mám televizi Sony Bravia a nejde mi to můžete poradit děkuji.
Univerzální ovladače je potřeba "spárovat" s používaným zařízením. V manuálu by měl být postup a nějaká tabulka či přehled různých výrobců a číselné kódy ke spárování. Druhou variantou - pokud to ovladač umí - je automatické vyhledávání, které ale může být dost zdlouhavé. A třetí možností (kterou možná opět neumí všechny ovladače) je "zaučit" nový ovladač pomocí starého - originálního. Problém univerzálních dálkových ovladačů je ten, že žádný nemůže umět všechny existující druhy TV, set-top boxů, DVD přehrávačů apod., takže vždy můžete narazit na problém.. ale co si tak pamatuji, tak mojí kdysi-televizi Gorenje náhodně vybraný levný ovladač zvládl. Se značkou Sony by snad problémy být neměly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.