Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kódování DO alarmu

Od: macek71® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, koupil jsem předčasem RD s alarmem.viz foto 1.K alarmu jsou 3 ovládače viz foto 2 .Potřebuji další 3 DO,tak jsem zkusil s Ebay objednat náhradní,ale nejde přizpůsobt.Nebo spíš nevím,jak na to.Hledal jsem na youtube a jsou tam návody pro mnoho DO.Každý se koduje trošku jinak.Proto bych poprosil o radu,jestli někdo neví,jak na to.Předem děkuji

doplněno 31.10.15 15:31:

Omlouvám asi neumím vložit foto,tak přidám odkaz.Je to tento alarm ,jsou tam vidět i ty ovladače http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Intercom-home-security-wireless-GSM-alarm-system-2-year-warranty-900-1800-1900MHZ-with/32335316638.html?spm=2114.031010208.3.1.UjlkOn&ws_ab_test=searchweb201556_3_71_72_73_74_75,searchweb0_0,searchweb201560_9

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedná se o typ GSM012? Nebo je to jiný? Je to on zcsecurity.com/...

doplněno 01.11.15 21:40:

aliexpress.com/... vyrábějí se pro kmitočty 315 a 433MHz, máte odpovídající typ?

hodnocení

Ano jedná se otyp GSM 012,alespoň vzhledově tak vypadá.Frekvence by měla být stejná .Když rozdělám ovladač ,tak je tam napsané 433,na nějaké soućástce :) .Měl jsem k tomu 4 ovládače a jeden se zkazl.Teď bych potřebova přidat 2 kusy a nevím jak.Takže 4 kusy k tomu byly a mám 3, takže jeden by k tomu měl jít.

Když jsem se díval na jiné typy ovládačů,tak se daly proti sobě a určitým dvojklikem se spárovaly.Tady ty nejdou,nebo nevím jak.

Děkuji za odpocědi,popřípadě za další typy.

jentak*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že je použit statický a nikoliv plovoucí kód, tak záleží jen a jen na tom, co umí ta ústředna. Buď se umí naučit víc než 3 DO, anebo umí jen tři-potom budete muset mít vždy dva stejné, nebo jen umí jen jeden a potom musí být všechny ovladače stejné. Návod jsem tam nenašel, tak víc neporadím.

Ale co se týče bezpečnosti, tak to není k ničemu. Díky použitému statickému kódu, dokáže ústřednu odjistit zloděj po jednom odchyceném kódu. Tak na to moc nespoléhejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]