Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou vypnout vibrace!

Od: dendaa odpovědí: 2 změna:

Ahoj, jsem nešťastná už z toho. Mám nový tablet, už rok. Jde o tablet xiaomi mi pad, byl prezentován jako nejlepší tablet co může být, ale já mám pocit, že mám snad nějaký prototyp nebo co :( už že začátku tam byly drobnosti, co mi na něm vadily, ale pořad jsem si říkala, že to budou mít všechny tablety. Ale teď už mi to hodně přestává bavit, včera jsem byla kvůli tomu tak navztekana ,že jsem radši musela jít spát, jinak bych ten tablet vyhodila z okna. *zed* o co jde.. Ten tablet často prováděl nějaké aktualizace, což pokaždé způsobilo, že se mi úplně, ale uplne předělal celý obsah, prostě jsem tam měla totální bordel, co jsem driv v tabletu měla, to tam pak nebylo a naopak pribyly další věci. Pak nejak jsem aai t aktualizace vypnula, ale včera mě nenapadlo nic lepsiho, než stáhnout novou aktualizaci, myslela jsem, že mi lépe poběží a půjdou mi tam stáhnout některé aplikace (ano, další plus tohoto tabletu, půlka aplikací vůbec nelze stáhnout!) ,ale to jsem dodělala úplně. Tablet od začátku při dotyku vibroval, ale po této aktualizaci je to neskutečně k vzteku, vibruje více nahlas, než kdybych měla zaple zvuky při dotyku, o co hůř, také od začátku, vůbec nefunguje v nastaveni to nastavení zvuku a vibrací. Prostě ať to vypnu nebo zapnu, vibruje to pořad. Celé tohle nastavení prostě nefunguje. Ještě před tou aktualizaci alespoň šlo zeslabit to vibrovanui, tak to vibruje jak ... Vibrátor! *bum*je to i hodně hhlasite, jak už jsem napsala a tudíž na určitých místech to vadí, rusim tím :(

Vlastně ani nevím, jestli miporadite,když to nastaveni nefunguje :( je to silene k vzteku.

TenTen tablet jsem koupila u czc, nejradši bych ho vrátilaby mi aby mi vrátili peníze, ale to asi neprojde co? Mmax mi ho seberou a něco s ním udělají... Ccoz mi bude vadit , nechat můj tablet, kde mám plno osobních věci, aby se v tom někdo hrabal :( ale kdyby to pomohlo od těch strašných vibrací... Nevíte, jak dlouho by si ho nechali? :(

A jestliže je tam tolik věci, co nefunguje tak, jak má, to bych neměla nárok na vraceni! I když je ještě v zaruce? Opravdu si myslím, že tablet za 8k by měl být trošku na úrovni. Tohle je des. Ještě ke všemu já ho teď denně používám do školy, mám tam ofocene učebnice, jsem v maturitním rocniku a bez tabletu teď moc nefunguju, tudíž nějaké opravičky by mě dost zdržely :(

Prosim pomozte achjo :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No, řekl bych, že hardware bude v pořádku. A to je to, co jste koupila. Maskr způsobený Vašimi zásahy v kombinaci s aktualizacemi toho, čemu říkají operační systém - to bude asi mimo záruku. Spíš bych zkusil na netu najít komunitu (ne)šťastných majitelů téhož.

ftofzuidt
hodnocení

2x

Zkuste se ptát tady:

http://miuios.cz/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]