Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás nemá někdo z vás přesně takovou žárovku typu (viz odkaz)?
Potřebuji 2 ks,a lepoštovné mě od toho odrazuje, kdyby někdo měl a prodal levněji včetně dopravy, bylo by super, děkuji
0x
fascinuje mě že dá někdo 20 litrů za elektrokolo a pak je mu líto si ji nechat poslat a zaplatit poštovné, sedněte na vlak a jeďte si ji vyzvednout osobně...![]()
To jo , ale když si jich objednáte deset tak to bude 20,- za jednu ...to už jde...ten podnikavec musí živit sebe, děti, manželku, dvě auta, kancelář, milenku, sekretářku, atd. no a kdo mu na to dá - no přece ten kdo uvedené věci potřebuje - hledat heureka.cz, elektra v nejbližším okolií - mají své dodavatele a objednají to ke svému zboží a přirážka bude menší...
0x
v jakémkoli autoservisu Vám jí prodají za 10,-Kč... stejně tak benzinky...
doplněno 30.10.15 18:52: Tak těch 36v jsem v odkazu přehlédl... Objednejte si ji na ebay a doprava bude zdarma
doplněno 30.10.15 20:09:
nebo si před žárovku dejte stepdown měnič a používejte normální 12V žárovky.
jj, taky jsme někde viděl že prodávají žárovečku i s odporem a pak můžu vesele strkat (12V)
dík za tip, ale jak a kčemu to připojit? nějaký návod?
jestli myslíte to stříbrné v odkazu na ten dc měnič, tak to je chladič díky kterému můžete z měniče brát o pár ampér více...
jj, vlastně ano máte pravdu, ale kam a jak ten chladič připájet,zda je to vůbec nutné?
Dnes mi to přišlko z Číny, koukám na to, ale jak to připojit?
Prosím o radu,děkuji.
Od zdroje cca 40V mi vedou 2 káblíky (žlutý, zelený - pravý a levý blinkr), na ten "měnič" in+ společně připojím káblíky a out- povedou pak k blinkrům? A tu kostru musím tedy taky "propojit? tím "měničem" ano?
Tak takto jak to je nakreslené, to rozhodně fungovat nebude...
V původním dotazu jste nic o tom že to má být pro blinry nepsal a obávám se že budete muset předělat celou instalaci blinkrů i s přerušovačem. Nebo minimálně použít dva samostatné měniče (pro každý blinkr extra)
Ten DC měnič nemá okamžitý náběh a je tedy dost možné že to ty jednotlivé "bliky" vyhladí do svícení.
.
Chladič se lepí na tu černou "kostičku"
aha, tak smula, já myslel, že stačí jen ten "měnič" vložit před zadní blinkry žárovek (12V) a prostě hotovo
, přední totiž funguji OK
štve mě jen to, že je problém sehnat 2ks 40V žárovek ![]()
ještě že ikdyž to "putovalo" přes půl světa stálo těch cca 40kč, a teda opravdu to nebude fungovat, jetsli mám rozebírat zadní světl is konektorama, anebo to jen zkusit?
doplněno 30.11.15 22:54:
no vlastně když bych spojil oba káble do jednoho vstupu to bych měl pak vlastně "výstražné osvětlení" ![]()
tak když ho máte doma, tak to zkuste před jednu žárovku dát... rozhodně ale nespojujte žlutý a zelený drát o blinkrů
jj, pak mě to trklo, že je to kravina, takže objednat od číňanů další kus, no možná do vánoc to stihnou dodat ![]()
0x
V autodílech jí mít nebudou?
doplněno 30.10.15 19:04:
Možná mít nebudou, ale mohly by to objednat ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.