Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás nemá někdo z vás přesně takovou žárovku typu (viz odkaz)?
Potřebuji 2 ks,a lepoštovné mě od toho odrazuje, kdyby někdo měl a prodal levněji včetně dopravy, bylo by super, děkuji
fascinuje mě že dá někdo 20 litrů za elektrokolo a pak je mu líto si ji nechat poslat a zaplatit poštovné, sedněte na vlak a jeďte si ji vyzvednout osobně...
To jo , ale když si jich objednáte deset tak to bude 20,- za jednu ...to už jde...ten podnikavec musí živit sebe, děti, manželku, dvě auta, kancelář, milenku, sekretářku, atd. no a kdo mu na to dá - no přece ten kdo uvedené věci potřebuje - hledat heureka.cz, elektra v nejbližším okolií - mají své dodavatele a objednají to ke svému zboží a přirážka bude menší...
v jakémkoli autoservisu Vám jí prodají za 10,-Kč... stejně tak benzinky...
nebo si před žárovku dejte stepdown měnič a používejte normální 12V žárovky.
jj, taky jsme někde viděl že prodávají žárovečku i s odporem a pak můžu vesele strkat (12V)
dík za tip, ale jak a kčemu to připojit? nějaký návod?
jestli myslíte to stříbrné v odkazu na ten dc měnič, tak to je chladič díky kterému můžete z měniče brát o pár ampér více...
jj, vlastně ano máte pravdu, ale kam a jak ten chladič připájet,zda je to vůbec nutné?
Dnes mi to přišlko z Číny, koukám na to, ale jak to připojit?
Prosím o radu,děkuji.
Od zdroje cca 40V mi vedou 2 káblíky (žlutý, zelený - pravý a levý blinkr), na ten "měnič" in+ společně připojím káblíky a out- povedou pak k blinkrům? A tu kostru musím tedy taky "propojit? tím "měničem" ano?
Tak takto jak to je nakreslené, to rozhodně fungovat nebude...
V původním dotazu jste nic o tom že to má být pro blinry nepsal a obávám se že budete muset předělat celou instalaci blinkrů i s přerušovačem. Nebo minimálně použít dva samostatné měniče (pro každý blinkr extra)
Ten DC měnič nemá okamžitý náběh a je tedy dost možné že to ty jednotlivé "bliky" vyhladí do svícení.
.
Chladič se lepí na tu černou "kostičku"
aha, tak smula, já myslel, že stačí jen ten "měnič" vložit před zadní blinkry žárovek (12V) a prostě hotovo
, přední totiž funguji OK
štve mě jen to, že je problém sehnat 2ks 40V žárovek
ještě že ikdyž to "putovalo" přes půl světa stálo těch cca 40kč, a teda opravdu to nebude fungovat, jetsli mám rozebírat zadní světl is konektorama, anebo to jen zkusit?
no vlastně když bych spojil oba káble do jednoho vstupu to bych měl pak vlastně "výstražné osvětlení"
tak když ho máte doma, tak to zkuste před jednu žárovku dát... rozhodně ale nespojujte žlutý a zelený drát o blinkrů
jj, pak mě to trklo, že je to kravina, takže objednat od číňanů další kus, no možná do vánoc to stihnou dodat
V autodílech jí mít nebudou?
Možná mít nebudou, ale mohly by to objednat ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.