Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárovka (elektrokolo)

Od: ok® odpovědí: 26 změna:

Dobrý den, prosím vás nemá někdo z vás přesně takovou žárovku typu (viz odkaz)?

Potřebuji 2 ks,a lepoštovné mě od toho odrazuje, kdyby někdo měl a prodal levněji včetně dopravy, bylo by super, děkuji

new.bezbenzinu.cz/...

Žárovka (elektrokolo)

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x

fascinuje mě že dá někdo 20 litrů za elektrokolo a pak je mu líto si ji nechat poslat a zaplatit poštovné, sedněte na vlak a jeďte si ji vyzvednout osobně...*zed*

ok®
hodnocení

200 za dve žarovky je dost,,přece

ju*

To jo , ale když si jich objednáte deset tak to bude 20,- za jednu ...to už jde...ten podnikavec musí živit sebe, děti, manželku, dvě auta, kancelář, milenku, sekretářku, atd. no a kdo mu na to dá - no přece ten kdo uvedené věci potřebuje - hledat heureka.cz, elektra v nejbližším okolií - mají své dodavatele a objednají to ke svému zboží a přirážka bude menší...

ok®
hodnocení

stačí mi jen 2ks,a elektra jsem zkoušel a prý že kvůli 2ks jin nikdo nic nepošle,smůla no :(

hodnocení

0x

v jakémkoli autoservisu Vám jí prodají za 10,-Kč... stejně tak benzinky...

doplněno 30.10.15 18:52: Tak těch 36v jsem v odkazu přehlédl... Objednejte si ji na ebay a doprava bude zdarma
doplněno 30.10.15 20:09:

nebo si před žárovku dejte stepdown měnič a používejte normální 12V žárovky.

ebay.com/...

doktpr365*

Autoservis asi nebude mít na 36Voltů

ok®
hodnocení

píšete nesmysly! to není 12V!

doktpr365*

Však jsem psal že je to na 36 Voltů

ok®
hodnocení

jo, ale až po cca 20 minutach

ok®
hodnocení

na Ebay jsme se koukal jako prvně a nebylo a není nic!

Nakupuji tam pravidejně

ok®
hodnocení

jj, taky jsme někde viděl že prodávají žárovečku i s odporem a pak můžu vesele strkat (12V)

dík za tip, ale jak a kčemu to připojit? nějaký návod?

ok®
hodnocení

k čemu je to plastové nebo z čeho to je to s těma drážkami?

jestli myslíte to stříbrné v odkazu na ten dc měnič, tak to je chladič díky kterému můžete z měniče brát o pár ampér více...

ok®
hodnocení

jj, vlastně ano máte pravdu, ale kam a jak ten chladič připájet,zda je to vůbec nutné?

Dnes mi to přišlko z Číny, koukám na to, ale jak to připojit?

Prosím o radu,děkuji.

Od zdroje cca 40V mi vedou 2 káblíky (žlutý, zelený - pravý a levý blinkr), na ten "měnič" in+ společně připojím káblíky a out- povedou pak k blinkrům? A tu kostru musím tedy taky "propojit? tím "měničem" ano?

Žárovka (elektrokolo) #2

Tak takto jak to je nakreslené, to rozhodně fungovat nebude...

V původním dotazu jste nic o tom že to má být pro blinry nepsal a obávám se že budete muset předělat celou instalaci blinkrů i s přerušovačem. Nebo minimálně použít dva samostatné měniče (pro každý blinkr extra)

Ten DC měnič nemá okamžitý náběh a je tedy dost možné že to ty jednotlivé "bliky" vyhladí do svícení.

.

Chladič se lepí na tu černou "kostičku"

ok®
hodnocení

aha, tak smula, já myslel, že stačí jen ten "měnič" vložit před zadní blinkry žárovek (12V) a prostě hotovo

, přední totiž funguji OK

štve mě jen to, že je problém sehnat 2ks 40V žárovek :(

ještě že ikdyž to "putovalo" přes půl světa stálo těch cca 40kč, a teda opravdu to nebude fungovat, jetsli mám rozebírat zadní světl is konektorama, anebo to jen zkusit?

doplněno 30.11.15 22:54:

no vlastně když bych spojil oba káble do jednoho vstupu to bych měl pak vlastně "výstražné osvětlení" :-D

tak když ho máte doma, tak to zkuste před jednu žárovku dát... rozhodně ale nespojujte žlutý a zelený drát o blinkrů

ok®
hodnocení

jj, pak mě to trklo, že je to kravina, takže objednat od číňanů další kus, no možná do vánoc to stihnou dodat :-D

repkin*
hodnocení

0x

V autodílech jí mít nebudou?

doplněno 30.10.15 19:04:

Možná mít nebudou, ale mohly by to objednat ...

www.buyincoins.com/item/12373.html#.VjPKzzOLp0w Já bych tam předřadil tenhle stepdovn modul a používal 12voltový žárovky který jsou běžně k sehnání. Než řešit každýho půl roku žárovičky, který mají dva krámy v celé republice. Nebo bych tam dal tří nebo pětivatový COB s chladičem. U těch se běžně udává napětí 32-36v
praivo*

Jenže to je jenom jejich UF, napájet je musíš proudovým zdrojem.

praivo*
hodnocení

0x

Strč do napájení tohle a do světla jakoukoliv 12V žárovku, třeba tuhle.

Byls rychlejší :)
ok®
hodnocení

Tak jsem si to zapojil , může to být takhle?
Žárovka (elektrokolo) #3
Žárovka (elektrokolo) #4
praivo*

Jak takhle?

ok®
hodnocení

takto pardon, nešlo to vložit

Žárovka (elektrokolo) #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]