Nejste přihlášen/a.
Hledám nějakou jednoduchou levnější GPS, kterou půjde využívat autě ale se kterou se bude moci vyrazit i na kolo nebo do přírody.
To že budu mít na kartě různé mapy (speciální pro auto a speciální turistická) je mi jasné. Výdrž baterie nepotřebuju žádnou vyloženě extrémní, ale co jsem hledal tak běžně mají běžné navigace výdrž na baterii jen tak kolem maximálně 1 hodiny což je přecejenom málo - rád bych alespoň tak 3 hodiny, případně moci baterii vyměnit.
Nemusí to být vůbec žádný highend, nemusí být ani vodotěsná (zas až takový turista taky nejsem), nepotřebuju ani bluetooth nebo rádio.
Cena samozřejmě rozhoduje, není problém to koupit i někde z ciziny nebo třeba přes Ebay. Máte někdo nějaké tipy? Co jsem našel tak není problém pořídit navigaci s WinCE a barevným 4 - 5 palcovým LCD někde v cenách kolem 80-120 USD, jenomže to jsou právě takové modely co jim baterka vydrží jen maximálně hodinu provozu Do auta by mi to stačilo hohatě, ale na výlet už ne...
hodina, to už musí být starší baterie, 2-3 hodiny vydrží většina. Navíc si trošku odporuješ v titulku chceš výdrž baterie a potom žádný extrém. I tady platí, že levné nemůže být dobré. 3 hodiny vydrží i jedna z nejlevnějších sencor-snv-350-eu za necelé 3000,-
Zkus navigovat.mobilmania.cz/...
Dobrou výdrž (8,5 hodiny) a turistické a cyklo mapy v ceně má třeba mobilka.cz/... ta má i celkem dobrou výbavu, celkem jednoduše jde odemknout čímž se využití rozšíří.
Trochu levnější s výdrží 3,5 hodiny je mio moov 200uq má 33-statů evropy, turisticke a cyklo mapy cele ČR
Pokud je běžná výdrž baterie kolem 3 hodin aktivního provozu tak si opravdu asi odporuju. Jde o to že co jsem našel informace o výdrži levných GPS tak se pohybovaly kolem 1 hodiny což bylo pro mě už moc málo. Díky za informaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.