Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit wattmetr?

Od: hannikv odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám doma koupený wattmetr značky emos FHT 9999, mám celodenní tarif 5Kč / kWh.

Nevím jak jej mám nastavit, návod jsem dostal, však neumím je správně nastavit, neporadil by mi někdo prosím?

Pokud by někdo věděl, byl bych moc rád,

děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co se vám nedaří? Ani datum, čas? Trochu popište, jak postupujete...

doplněno 30.10.15 12:08:

Pokud máte jen jeden tarif, pak nastavíte v tarifu 1 čas od 00:00 do 23:59 (tak to většinou bývá) a cenu 5,-Kč (jak píšete); v tarifu 2 nastavíte nulový čas (a třeba i nulovou částku, ale pokud bude nulový čas, tak to bude násobit nulou a výsledek pro druhý tarif bude nula Kč)...tím by to mělo být nastaveno...

buss
hodnocení

0x

Jako první vyzkoušejte na hodinách, zmáčknete mode a + a -. Displej se rozbliká a nastavujete čas. Ale napřed je třeba nabít aku, nechat v zásuvce nějakou dobu "naprázdno". Pak mode a zase +, - , 3 režimy a v každém se něco nastavuje. Současný stisk mode a + - je reset mimo čas a dne.

hannikv
hodnocení

Chtěl bych se poradit co nastavit za čísla v bodech "B" a "C".

Přikládám přílohu z části manuálu.

Jak nastavit wattmetr?

hannikv
hodnocení

Dobrý den,

děkuji pěkně, podařilo se, díky za vysvětlení ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]