Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Electrolux ZS 203 - stojanový vysavač

Od: gerrik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím, nemá někdo stojanový vysavač Electrolux ZS203? Potřeboval bych se poradit s majiteli těchto vysavačů. Jedná se o to, že mezi Hepa filterm a košem se sítky je mezera cca 1 mmširoká. Touto mezerou se samozřejmě nasává veškerý prach a bordel, tím pádem je HEPA filtr zanešený během jednoho luxování. Z Electroluxu mi tvrdí že je to OK, že ta mezera tam má být *bum* což se mi teda vůbec nezdá. Jedině že by chtěli abych kupoval HEPA filtr jednou měsíčně *zed* Tak se chci poptat jestli tam mezera skutečně je i u jiných vysavačů.

Electrolux ZS 203 - stojanový vysavač

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono to asi tak bude,přes to síto co je předtím stejně něco projde,ten filtr se stejně musí čistit(třeba pod tekoucí vodou kartáčkem na zuby)

Já osobně bych si takovej vysavač nekoupil,slyším a mám zkušenost že tyhle bezsáčkový vysavače vyžadujou tolik údržby že s k ničemu.

gerrik*
hodnocení

Díky za reakci, ale asi jsme se nepochopili. Žádám ty co ten vysavač mají, aby se podívali na svůj vysavač, jestli tam mají také tu mezeru. O tom, že bezsáčkový vysavač má nevyhody vím, má ale také výhody. Nám vyhovuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]