Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-cigarety - dýmivost, baterie?

Od: palacky* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ahoj,

dlouho jsem bojoval s elektronickými cigaretami, chutěmi a dýmem. Stále bojuji.. Potřebuji poradti..
Koupil jsem si celaromizer Kanger T3D s tím, že jsem viděl recenze a i videa, jak mají prý dobrou dýmivost a liquid chutná dobře. Narval jsem tam liquid značky NATURA... Ale dýmivost stále nijaká, kamarád mi řekl, že je to možná díky baterii, ale ať jsem hleda, jak jsem hledal, nenašel jsem žádné doporučení na baterii.
Prosím, vysvětlíte mi někdo jak je to s bateriemi a zda může dýmivost záviset i na výkonu baterie? Případně nějaké doporučení..:)
Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Spinner 2 mam s nastavenim voltaze a doporucuji.

albatros498022*
hodnocení

0x

Kapacita baterie nemá vliv, možnost nastavení ve voltech nebo watech pak ano a to zásadně. Tedy doporučuji dobrou baterii s možností nastavení.

hajanek
hodnocení

0x
Zalezi taky na liquidu pokud je prevazne PG tak hulit nebude. Ja delam pvg 50na50 nekdy dam vic vg.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]