Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panasonic Viera ztráta HD kanálů

Od: achiler odpovědí: 1 změna:

Zdravím, před 2ma měsící jsme si pořídili smart TV Panasonic Viera, označení si teď nevybavuji, přes automatické ladění nám naběhly programy a vše fungovalo jak má. Obdivovali jsme HD kanály (všechny ČT i Prima (Cool)), ikdyž občas se Prima na vteřinku rozsypala, záleželo na počasí. TV máme připojenou k Wifi a využíváme různé aplikace. Před 2 týdny nám vyskočilo upozornění o novém programu (kanálu), dali jsme OK a po naladění nového programu už Prima HD a Prima Cool HD více méně vůbec nefungovaly. Dal jsem znova celé ladění a poté TV už programy Prima HD a Prima Cool HD vůbec nenašla, ČT HD programy byly zcela rozsypané. Nechal jsem to pár dní být a dnes zkusil vše znova naladit. Už nemáme v seznamu ani ČT HD, ani Prima (Cool) HD programy. Zkontroloval jsem zapojení antény a nikde žádný problém. Vše správně zapojené, s anténou také nikdo nehýbal. Je venku, takže signál by neměl být problém. Nemohl se stáhnout do TV nějaký vir, který tyto programy blokuje? Zkoušet tovární nastavení se mi naslepo moc nechce, už máme nastavené různé aplikace apod. Rozdíl mezi Prima a Prima HD byl opravdu obrovský a když už máme Full HD TV s poměrně velkou úhlopříčkou, rád bych využíval celý její potenciál. Děkuji za rady, tipy, nápady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ono někdy stačí mírný výpadek el. proudu, blesk v okolí,... tchýni se tak blokla TV a musela to celé zresetovat, nově vyhledat... - zkuste návod cesky-navod.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení antény

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]