Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je možné zakoupit na aliexpress autoradio, které dokáže hrát v našich podmínkách. Předpokládám, že u nich vysílají na jiných frekvencích , nebo ne, fakt nevím. Resp. co si při výběru pohlídat, abych mi nedorazilo pouhé těžítko?
Kolega tvrdí, že pár zásilek se mu ztratilo cestou, ale dostal peníze zpět. Chcete čekat 2 měsíce? Jelikož chcete objednávat čínskou věc, předpokládám důvod peníze... Do starého auta jsem koupil tatovi aukro.cz/... sobě aukro.cz/...
pár let vydrželo - déle než auto...
No já to dělám, protože "záruka"- nemám zatím nijakou zkušenost s reklamací v Číně... kolega níže možná ano, ... jak je to s poštovným? Když tam pošlete věc za 500,- + poštovné 200 (cca?) a oni to opraví a pošlou zpět... zdarma nebo za 200 poštu?...
Prostě tomu nevěřím. Ona se totiž ta věc v případě problémů může stát tou cihlou..
Posílat na reklamaci věc za 500 Kč je blbost. Pokud je doručena vadná, stačí napsat prodejci (někdy chce foto nebo video) a VŽDY pošle jiné zboží. Něco jiného je když je to notebook za 10 000, tam musí každý zvažovat jestli je riziko úměrné ceně. Problém paradoxně nebývá prodejce ale poštovné, pojištění a CLO. Prostě pakárna!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.