Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio z Číny

Od: rajnoch odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, je možné zakoupit na aliexpress autoradio, které dokáže hrát v našich podmínkách. Předpokládám, že u nich vysílají na jiných frekvencích , nebo ne, fakt nevím. Resp. co si při výběru pohlídat, abych mi nedorazilo pouhé těžítko?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud bude umět rozsah FM tak vás víc nemusí zajímat. Na ebay, DX nebo aliexpress objednávám běžně, nikdy se mi nic neztratilo a stavebniny (cihla v balíku) také neprovozuji :) Nejdelší doručovací čas při free shipping je měsíc. Když si připlatíte 2 dolary máte to do týdne.

hodnocení

0x

Kolega tvrdí, že pár zásilek se mu ztratilo cestou, ale dostal peníze zpět. Chcete čekat 2 měsíce? Jelikož chcete objednávat čínskou věc, předpokládám důvod peníze... Do starého auta jsem koupil tatovi aukro.cz/... sobě aukro.cz/...

pár let vydrželo - déle než auto...

doplněno 27.10.15 15:54:

No já to dělám, protože "záruka"- nemám zatím nijakou zkušenost s reklamací v Číně... kolega níže možná ano, ... jak je to s poštovným? Když tam pošlete věc za 500,- + poštovné 200 (cca?) a oni to opraví a pošlou zpět... zdarma nebo za 200 poštu?...

Prostě tomu nevěřím. Ona se totiž ta věc v případě problémů může stát tou cihlou..

Posílat na reklamaci věc za 500 Kč je blbost. Pokud je doručena vadná, stačí napsat prodejci (někdy chce foto nebo video) a VŽDY pošle jiné zboží. Něco jiného je když je to notebook za 10 000, tam musí každý zvažovat jestli je riziko úměrné ceně. Problém paradoxně nebývá prodejce ale poštovné, pojištění a CLO. Prostě pakárna!

rajnoch
hodnocení

Objednávat čínskou věc :-D To je pojem. Většina elektroniky (spíše všechna) je dnes v Číně vyráběna, tak proč živit nějaké překupníky s totožným zbožím :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]