Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přihlásit k wifi

Od: karejz odpovědí: 4 změna:

dostali jsme stařší telefon doogee kiss me . Je na něm provedena obnova do továrního nastavení a nejde mi se přihlásit k wifi. Z jiného mobilu samsung i tabletu goclever v pohodě . Tady na to nemohu přijít . Asi je někde něco špatně nastaveného? prosím pomůže mi někdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Zapnout WiFi na telefonu. Kvůli většímu odběru proudu a rychlejšímu vybíjení baterie je dobré wifi zapínat jen když je ho opravdu zapotřebí. Takže ho máte asi vypnuté.

karejz
hodnocení

to jsem zapnul . zobrazí se hlášení s otazníkem? k dispozici je síť wifi

když na ní kliknu objeví se jméno NVRAM WARNING : Err=0x10

host*

Nejste sám, když si zadáte do googlu vaše NVRAM WARNING : Err=0x10 objeví se nabídka více webů, kde se to řeší, což skoro překračuje rámec této poradny. Možná někdo bude vědět jasnou a stručnou radu.

Například na jedné stránce androidforum.cz/... je o tom dlouhá diskuze, kde někdo tvrdí, že je to závada hw ale další to vyvracejí a mají jakési řešení. Prý je to měnící se MAC adresou, což je jakési rodné číslo zařízení připojeného do sítě. Ta by měla být pevná, neměnná. Podle jimi uváděných postupů prý to jde fixovat.

Podobně je i na youtube postup (v angličtině) jak to fixovat.

Pro admina: jestli nějak porušuji pravidla odkazem na jiné stránky, omlouvám se a prosím o smazání tohoto příspěvku.

karejz
hodnocení

děkuji kouknu tam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]