Buď je máš v mobilu natvrdo vypnutý, nebo chybí nastavení operátora. Stáhni si horní lištu na hlavní ploše mobilu a rozklepni šachovničku nastavení . Tam bude i ikonka mobilních dat. Zkus vypnout a zapnout pokud je ikonka světlá nebo jen zapnout je li šedivá. doplněno 26.10.15 15:40: To platí pro android 4 a vyšší. U starších verzí androida se to musí aktivovat přes nastavení ale píšeš že jde o nový mobil, tak tam už určitě budeš mít nějaký kitkat.
doktorprav
Jedna se o nejnovější android, tudíž 5.1. .. když jsem byl ve vodafone přímo v prodejně, vyhodilo mi to stejnou hlášku ale nějak jsem je spustil. Teď to bohužel nejde.. pošlu sem ještě nejaké sceerny z nastavení a uvidíme.
To nastavenie dát na GPRS mi tám akosi nepasuje,je to najpomalšie pripojenie a nemusí byť tam pokrytie,skúste pridať ďalšie body prístupu,najmä sieť 3G/4G.
doktorprav
lze to nějak automaticky? Jelikož když kliknu na přidat, musím to udělat ručně.
mot
to gprs je jenom nazev. vypnete wifi a dejte screen z nastaveni-info o telefonu-sit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.