Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupili jsme si TV Sony Bravia, týden jela v pořádku, vřera jsme ji vypli a dnes po zapnutí je obraz nazelenalý, jakoby kreslený. TV má možnost jakési diagnostiky obrazu a ta nic nenašla (asi jí ta zelená nepřijde divná). Zkoušel jsem různé resety obrazu a kde co, ale nic nezabralo, v manuálu taková chyba není popsaná. Budu rád za každou radu, díky
Dobrý den, patrně Vám někdo poradí lépe, ale já bych začal u kontroly antény, resp.
zda je konektor ant. kabelu pořádně zasunutý a pevný (lze s ním i pootočit). Možná bych tu TV i na chvilku odpojil od zásuvky a potom opět zapojil. A zkontrolovat (vyzkoušet) si nastavení pro obraz v menu TV. Ovšem, může to být i závada TV. Zdravím!
P.S. Ten obraz jako animovaný film je někdy u horšího signálu.
doplněno 25.10.15 10:54:V tom případě je TV zralá na reklamaci (bohužel).
Dělalo mi to občas taky u televize Sony.Stačilo pohnout s konektorem antény,nebo SCART.
Tak v tom případě bude problém na straně konektoru jak antény tak scart, pokud je možnost vyskoušet na jiném přístroji.
Ještě jsem v životě neviděl, že by problém v připojení antény měl vliv na barevný posun obrazu, asi jsem toho viděl v životě málo.
Bývá často problém v konektoru SCART, ale to jen v případě, že je obraz odebírán z jiného zdroje videosignálu (settopbox, DVD player, VHS...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.