Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, jak je možné na satelitním přijímači (TechniSat Digit MF4-S) naladit programy TV Barrandov a Prima COOL...od začátku roku 2007 mám kartu Trade and Technology a při ladění programů, se mi ani jeden z těchto dvou kanálů nezobrazí v seznamu.
Zkoušel sem už snad všechno, ruční ladění, ladění přesné frekvence, atd...stále nic, ani jeden z těchto programů se né a né objevit.
Programy nanaladím ani s půjčenou kartou Skylink (asi půl roku starou)
Moc děkuji za jakoukoli radu.
Prima cool satelit: Astra 1G (23,5°E) kmitočet: 11,876 GHz polarizace: horizontální SR: 27500 FEC: 3/4 Barrandov 11,797 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/411,797 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Nastavil jste v ručním vyhladávání toto.
Ano, při vyhledávání používám toto nastavení.
Problém se mi podařil vyřežit úplně náhodu, když sem z celkového seznamu programů odtranil dobrou polovinu, pravděpodobně můj přijímač má omezenou kapacitu programů.
kapacitu má jak jsem koukal 4000, to asi zaplněné nemáš.
No jinak, díky za tip. ten nevypadá marně, za ty prachy. Jinak funguje dobře? Spokojenost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.