Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc s programy Barrandov a Prima Cool

Od: mejla* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, jak je možné na satelitním přijímači (TechniSat Digit MF4-S) naladit programy TV Barrandov a Prima COOL...od začátku roku 2007 mám kartu Trade and Technology a při ladění programů, se mi ani jeden z těchto dvou kanálů nezobrazí v seznamu.

Zkoušel sem už snad všechno, ruční ladění, ladění přesné frekvence, atd...stále nic, ani jeden z těchto programů se né a né objevit.

Programy nanaladím ani s půjčenou kartou Skylink (asi půl roku starou)

Moc děkuji za jakoukoli radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

0x

Prima cool satelit: Astra 1G (23,5°E) kmitočet: 11,876 GHz polarizace: horizontální SR: 27500 FEC: 3/4 Barrandov 11,797 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/411,797 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Nastavil jste v ručním vyhladávání toto.

mejla*
hodnocení

Ano, při vyhledávání používám toto nastavení.

Problém se mi podařil vyřežit úplně náhodu, když sem z celkového seznamu programů odtranil dobrou polovinu, pravděpodobně můj přijímač má omezenou kapacitu programů.

alf*

kapacitu má jak jsem koukal 4000, to asi zaplněné nemáš.

No jinak, díky za tip. ten nevypadá marně, za ty prachy. Jinak funguje dobře? Spokojenost?

mejla*
hodnocení

No nevím jestli 4000, je to možné...ale můj problém vyřešilo vymazání několika nepotřebných programů.

Co se týče přijímače je naprosto skvělý, perfektní menu, nastavení, aktualizace...prostě super. Pár dalších set-top boxů už sem viděl a žádný není přehledný jako tento TechniSat. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]