Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení k wifi

Od: nikushe* odpovědí: 3 změna:
Zdravím:) od rána se mi nejde připojit na wifinu přes tablet huawei mediapad 10... už jsem ho zkusila několikrát restartovat,vypnout a nakonec dát i do továrního nastavení a pořád to nejde...napíše mi to tam jenom "zapínání" a pak nic...nevíte někdo co s tím?:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

0x

ostatni zarizeni se dostanou na wifi? umis se dostat do nastaveni routeru? Na zadni strane routeru je adresa. tu zadej do adresy napriklad 192.168.1.1 . zadej heslo. default admin/admin vetsinou dle typu routeru. Podivej se do zablokovanych zarizeni. Pokud nepomuze, restartuj router a zkus se znovu pripojit s tabletem.

nikushe*
hodnocení

Jojo, mobil, přítelovo tablet i dva notebooky se na wifi připojí v pohodě...zkusím to, díky:)

fran56ris*
hodnocení

0x
V první řadě odpoj router od elektrického zdroje, počkej 20 vteřin. Znovu zapoj až se resetuje, asi tak za dalších 20 vteřin, tak si sám opraví přístup a měl by tablet normálně připojit.
Až potom se pusť do jiných experimentů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]