Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovani z mobilu

Od: helena* odpovědí: 5 změna:

Dobry den mam mobilni telefon Quantum 600 chtela jsem si stahnout film a uz dva dny stahuje a nejde ani vypnout stahovani poradite jak stahovani vypnout.nebo co s tim.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Když na to upozornění (stahování) kliknete, otevře se seznam stažených souborů?
Pokud ano, dlouze klikněte na ten film a nahoře by měla být ikonka pro odstranění.
Pokud se nic neotevře, najděte aplikaci "Download Manager" nebo česky " Správce Stahování" - vymažte její data a ukončete.
Nastavení> Aplikace
helena*
hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a když mobil zcela vypnete a potom zase zapnete, tak to stahování zase pokračuje? Nějaké Storno tam není? Jak velký je to soubor a máte pro jeho uložení dost místa? Stahujete na kartu? Zdravím!

doplněno 24.10.15 11:58:

No, a jde vyndat baterie a po vložení zpět mobil zapnout? A také vyndat tu kartu.

doplněno 24.10.15 12:11:

Bohužel, více Vám neporadím. Nevím, jak je velký ten soubor, jestli je místo na kartě, zda jste vyndala z mobilu baterii a kartu. Ale, mobil bez baterie bude vypnutý a nebude ani stahovat.

doplněno 24.10.15 19:12:

helena - tak, vidíte, bylo tam to Storno. Ale, patrně jste stahovala zcela prvně.

helena*
hodnocení

Nejde vubec vypnout zkousela jsem vypnout zapnout jede na pametovku

doplněno 24.10.15 12:07:

Restat je tam ale zkousela jsem a nix

Na několik sekund podržet vypínací tlačítko.
Tu baterii nelze vyjmout?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]