Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač - rady kolem koupě modelu

Od: vysavak odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám v úmyslu koupit vysavač viz odkaz:

aukro.cz/...

V návodu tohoto vysavače, který jsem si stáhl, je uvedeno, že je na mokré i suché vysávání a že lze k němu dokoupit filtr takový ten, jak bývá v autech kulatý..

Ale bylo tam taky napsáno, že na suché vysávání mám použít takový ten klasický papírový sáček a na mokré pak pěnový. To je právě to, kvůli čemu tento typ vysavače NEKUPUJI. Opravdu je musím přehazovat a nevyhraju nad tím, když koupím ten, který je k dokoupení, ten "automobilový"?

Právě se chci vyvarovat papírovým sáčkům, které se musí vysypávat atd. Prostě si to představuju, že budu vysávat a jednou za čas vypráším filtr a vysypu objem vysavače do popelnice.

Děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vysvak
hodnocení

Nikdo?:(

Tak stručněji: Jen mě zajímá, jeslti s tím vysavačem s filtrem jak mají auta můžu vysávat vše..vodu i na sucho. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]