Nejste přihlášen/a.
Mam djs sluchatka a redukci na nokia 6300,ale kdyz si pustim hudbu přes mobil tak mi to nehraje tak jak by mělo...hraje to o moc tišeji ..poradte čim to asi muže být.:Predem diky za odpověď.
doplněno 30.03.09 17:46:Mam djs sluchatka a redukci na nokia 6300,ale kdyz si pustim hudbu přes mobil tak mi to nehraje tak jak by mělo...hraje to o moc tišeji ..poradte čim to asi muže být.Predem diky za odpověď.
myslis ze je ta redukcia v poriadku? nieje poskodena?
a co sa tyka redukcii, mam skusenosti so sony ericsson kde je to ovela horsie kde sa mi redukcia stale kazila - tiez mi to ztisovalo zvuk,atd... aj ked je to iny pripad ako nokie. no odvtedy som toho nazoru ze ked mobil nema 3,5jack tak sa to ako mp3 prehrávac pouzivat neda...(samozrejme ak ste aspon trochu narocny a nechce sa vam zakazdym krokom ohybat kablik ze v ktorej pozicii by to asi tak slo...)
PREBOHA AKO TI TO MôZE HRAT SILNO JA SA TI CUDUJEM ZE TI ESTE NEZHOREL MOBIL PRETOZE DO SLUCHADIEL MUSI IST AJ NIEAKY PRUD MYSLIS ZE TAKY MOBIL TI UTIAHNE VYKONNE SLUCHADLA? ASI TEZKO TA REDUKCE JE NA MALE SLUCHADLA A NE PRO DJ SLUCHADLA
Docela mne to zaujalo.. mam ten samej mobil N-6300, zmeril jsem si impedanci puvodnich dodavanych sluchatek od nokie a hodnota je 32 Ohmu. Zmeril jsem si sluchatka co mam doma - GRADO SR 125, take 32 Ohmu. SONY MDR-301 ( 32 Ohm ), AKG K28NC ( 32 Ohmu ). Pripojil jsem jak grada, AKG tak sonky k nokii a palba u vsech jak ma byt...
ja mam redukciu na sonyericsson a v pohode...a pouzivam ho uz asi dva roky...a hlasitost neni ani v polovicke...no problem
Zmer si jakou mas impedanci na tech DJ sluchatkach... zalezi jeste hodne na citlivosti tech sluchatek.
Zjednodusene receno:
Nizkoimpedancni - 32-150 Ohmu, jsou bezna sluchatka, ktere napojis primo do CD, TV, MP3 player, telefonu... Vysokoimpedancni kolem 600Ohmu se obvykle pouzivaji ve studiich nebo DJ, kde je vetsinou napojenych vice zarizeni pararelne..
Citlivost (uroven zvukoveho tlaku v uchu - 1mW) u sluchatek se dnes bezne pohybuje kolem 90 dB do 120dB. Sluchatka s nizkou citlivosti, potrebuji sinejsi vystup k jejich poradnemu vybuzeni. Naopak, citlive sluchatka s nizkou impedanci vybudis bez problemu i s tou Nokii.
Ahoj. Četl jsem správně, originální redukce za 500kč?! No já se podělám smíchy. Sledujte: jan16.czela.net/... Holt jsem se jedno dopoledne nudil no...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.