Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit prohnutou tv nebo rovnou?

Od: pepa* odpovědí: 4 změna:

Zvažuji koupit led tv z prohnutou obrazovkou 55" je lepší než plochá?Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Je to zse jen zbytečné lákadlo pro ovečky. Aby mělo prohnutí nějaký smysl tak by se měl divák nacházet zhruba někde na poloměru prohnutí. Myslím, že u takto "malých" uhlopříček to nemá cenu. Až ta TV bude mít uhlopříčku 3m a více, tak možná ;)

zzzlatokopka*

No a představte si na takové TV sledovat Formuli1 :-D To pak člověk skončí s krkem na rehábkách :-DDD

Já bych šla do té rovné.

nox®
hodnocení

5x

Osobně tu prohnutou TV považuji za zbytečnou investici. Možná, že film dostane větší hloubku, nebo sledování působí mírně "přirozeněji", ale to je podle mě tak vše. Sám jsem nedávno kupoval Samsung UE55H6470 a maximální spokojenost.

hodnocení

2x

Prohnuté jsou vzhledově i na sledování efektnější, asi též technicky dokonalejší, ale ovšem také o dost dražší. Takže záleží na vašich finančních možnostech. Nejlíp uděláte, když se stavíte v nějakém elektru a porovnáte sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]