Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice - často jede kompresor

Od: hornym odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám lednici Bosch starou asi půl roku, zdá se mi, že velice často jede kompresor.

Tenkrát na lednici bylo psáno AA+, nějak se mi to nezdá, nemůže být nějaký problém na ní?

Co si o tom myslíte? Jak často by měl kompresor hrčet, když se do lednice nechodí?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
Mne nic nehrci. Ani lednice, ani mrazak. Vubec o nich nevim. Zmer si teplotu, tedy v lednici, a pak si zmer spotrebu, treba za 24 hodin. A podle toho pak reklamuj, pokud to na reklamaci bude.

A opravdu běží celou dobu kompresor a ne pouze ventilátor?

hormym
hodnocení

0x
Nevím co to hučí, jaký ventilátor by mohl hučet?
Mám jedno kompresorovou lednici.
Děkuji
ar
Víte, toto je přesný příklad mnohých otázek zde založených. Napíšete že máte lednici Bosch A++ a to je vše. Pokud se chci dobrat nějaké odpovědi, je potřeba napsat konkrétní model lednice. Bosch nevyrábí jen jeden druh a tak nikdo neví co to vlastně máte zač. Pokud má ta lednice No frost tak opravdu může běžet již zmiňovaný ventilátor, takové lednice mají odvětrání,aby se nanamrazovaly. Ten ventilátor by měl po otevření dvířek přestat foukat a zapnout, když zase zavřete. Tak až se vám bude zdát, že sepnula zase brzo, zkuste otevřít dvířka,jestli to přestane "hučet". Jak sem ,ale psal, chce to uvést jaký máte model.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak dávno tomu jest co jsme se učili že u lednice by běh motoru měl činit 1/3 neboli ze 24hod. běží asi 8hod.

Dnes jsou lepší izolace ale o to zase tenčí takže výpočet zůstává přibližně stejný.

berte to orientačně.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Takovou věc sem už řešil několik krát. Podle mého názoru lednice jede tak jak má, ale vy máte teď vsugerováno, že ji slyšíte běžet pokaždé když jste u ní. A já si myslím že to tak není. Prostě za poslední dobu myslíte na ledničku pokaždé když ji slyšíte a ty myšlenky zůstavájí ve vaší hlavě. Schválně si například vyčleňte časový harmonogram, například, každou hodinu a každou hodinu si zkontrolujte jestli stále běží. Pochopitelně můžete změřit i celkovou spotřebu za 24 hodin a nebo můžete nahlásit reklamaci.

hornym
hodnocení

Dobrý den,

jedná se o model Bosch typ KGV 36VW31.

Poradíte mi někdo co to mám za lednici a jak ji odmmrazit pokud tedy není samoodmrazovací?

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]