Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám lednici Bosch starou asi půl roku, zdá se mi, že velice často jede kompresor.
Tenkrát na lednici bylo psáno AA+, nějak se mi to nezdá, nemůže být nějaký problém na ní?
Co si o tom myslíte? Jak často by měl kompresor hrčet, když se do lednice nechodí?
Děkuji
Takovou věc sem už řešil několik krát. Podle mého názoru lednice jede tak jak má, ale vy máte teď vsugerováno, že ji slyšíte běžet pokaždé když jste u ní. A já si myslím že to tak není. Prostě za poslední dobu myslíte na ledničku pokaždé když ji slyšíte a ty myšlenky zůstavájí ve vaší hlavě. Schválně si například vyčleňte časový harmonogram, například, každou hodinu a každou hodinu si zkontrolujte jestli stále běží. Pochopitelně můžete změřit i celkovou spotřebu za 24 hodin a nebo můžete nahlásit reklamaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.