Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nereaguje, opakujici se chybove hlaseni

Od: kubik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dnes mě začal blbnout mobilni telefon. Byl od rana jaksi celkově pomaly a když jsem ho vypnul a zapnul tak přestal jit úplně. pořád se mi na displeji ukazuji zpravy ze aplikace google play přestala fungovat, aplikace zadáváni huawei přestala pracovat, domovská stranka huawei přestala pracovat a podobně. Možu to dokolečka pořád odklikávat a nic. Zkousel sem restart i vytahnout baterii a nic. Když jsem chtel dat tovarní nastaveni tak to nereaguje a nespustí se. jde stím něco udělat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kabod*
hodnocení

1x

MUJ ZTE občas taky blbne...Razantně mu domlouván tříbodovým restartem na tovární nastavení..Uspěšně..Jinak,pokud v záruce,do servisu...

stan42
hodnocení

0x
Zkusil bych ještě vyndat sim a sd kartu,očistit kontakty a to i na baterce a zapnout bez karer,popřípadě ještě nechat nějakou dobu bez baterie a pak zapnout. Jinak ještě třeba připojit k pc a programu od výrobce.Nebo se rovnou podívat jaké možnosti jsou v recovery menu telefonu.Další možnosti jsou přehrání softwaru nebo servis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]