Nejste přihlášen/a.
Kdo mě opraví přetrženou a pomačkanou pásku v miniDV kazetce .Mám tam důležitý záběr.Kdysi jsem to dokázal ,ale jsem po nemoci a jednou rukou to nesvedu .Díky za pomoc. Samozřejmě to nechci zadarmo.
Pokud vím tak i DV systém používá rotační hlavy a jakákoliv slepka na pásce se pro ně stává překážkou a je nebezpečí, že se hlavy při najetí na slepku ulomí, protože jsou velice malinké a křehké. Už u VHS to bylo riziko, natož u DV kde jsou hlavy ještě titěrnější. Jediné slepky, které je přípustné, jsou na začátku a na konci pásku a to slepka magnetického média s naváděcí páskou. Tato slepka se totiž nikdy k hlavám nedostane.
Možná bych se zkusil zeptat v nějaké opravě elektra, videí a podobně. U nás například jeden pán opravuje nejen videa, ale i videokazety a podobně, zkusit to můžete.
Nebo pokud tedy víte, jak na to, a máte již zkušenosti, poproste někoho z rodiny o spolupráci, někdo, kdo má cit v rukou, vy mu poradíte a společnými silami se to snad nějak povede. Pravda, tato kazetka je malinká, tím se situace komplikuje, ale zkuste a uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.