Nejste přihlášen/a.
čus potřebuju poradit vzadu v kufru mám Starý Philipsi koaxiály(Basují Jako svině) no a ve předu mám nějakou čínu kterou bych chtěl vyměnit za kvalitu de mi o to že ty zadní mají vysoké basy takže bych chtěl něco co by dodalo výšky a aby to bylo nějak vyrovnatý.Rádio mám pioneera celkem Mrda rádio (za 3 tácy hodně muziky).Koupil bych nejrači repro Pineer,JBL... Do 1500kč. Nevím zda Koaxiál nebo středobasy.Doufám že někdo poradí :D
No tak jestli chceš rozumý výšky, tak určitě ne středobasy. Určitě koax (dvoupásmové), z jednoho to vždycky bude nějaký kompromis. Já mám v autě docela malý koax Blaupunkty a hraje to parádně, žádný šílený tuc tuc že by se třáslo sklo, ale pěkné hluboké basy a čisté výšky, celkově příjemný vyrovnaný zvuk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.