Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udelaji mobilní operátori?

Od: vanasi® odpovědí: 9 změna:

Co udělaji,až všichni budou volat z mobilů přes Skype zdarma a oni přijdou o tučné zisky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jak budou volat přes skype, bez datového tarifu? A jak budou mít datový tarif bez operátora? Takže až budou všichni (a jakože to stejně nikdy nebude) volat přes skype, tak budou operátorovi platit za data, a za to si operátor nechá pěkně zaplatit ;)

doplněno 12.10.15 20:12:

Já se třeba v hovorech nijak neomezuju a stejně platím operátorovi měsíčně 183 Kč a to v tom mám i 1,5 GB internetu. Skype nepoužívám, nepotřebuji ho. A na plno čísel známých volám za halíř.

ctenar*
hodnocení

1x

Udelaji to same, co udelal Telekom - budou zit z prodeje datoveho pristupu (pristupu na "internet", datove balicky). Telekom ma take "Nahe DSL", coz je jenom datovy balicek bez telefonnich minut.

hodnocení

0x

Nevím, co udělají, jisté ale je, že kdo nechce platit za hovory, Skype používá pro hovory zdarma už dnes, to není žádná novinka, tato služba funguje už poměrně dlouho, s postupem technologií lze očekávat, že se přidá více zákazníků, kteří tuto možnost nyní až tak nevyužívají...

hodnocení

Mě jde o to ,že ted daji nekteří lidi měsíčně 6000 kc ,ale pak daji jen oněch 200kc za baliček.

mot
6000 za telefon? to jste par let zaspal:)

6000 za tarif dá jen naprosto neinformovaný blbec, vždyť neomezené tarify se dají pořídit okolo 500 Kč (i za míň) a můžete volat a volat a volat...

hodnocení

0x

Tak všichni volat přes Skype nebudou, třeba já určitě ne.Volám vcelku dost, datový provoz taky vcelku velký i bez Skypu a platím už hodně dlouho do 200,- Kč.

ctenar*

Takovy plan neexistuje :) Mozna tak nejaky mnohalety firemni velkoobjemovy kontrakt. Dej odkaz, jinak to neexistuje.

já mám za 183 Kč měsíčně:

120 minut
100 SMS
10 MMS
1,5 GB dat

a to ještě lidem se stejným tarifem volám za halíř (nestrhává se z volných minut). Jedná se o T-Mobile a tento tarif máme všichni v rodině :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]