Nejste přihlášen/a.
Co udělaji,až všichni budou volat z mobilů přes Skype zdarma a oni přijdou o tučné zisky?
Jak budou volat přes skype, bez datového tarifu? A jak budou mít datový tarif bez operátora? Takže až budou všichni (a jakože to stejně nikdy nebude) volat přes skype, tak budou operátorovi platit za data, a za to si operátor nechá pěkně zaplatit
Já se třeba v hovorech nijak neomezuju a stejně platím operátorovi měsíčně 183 Kč a to v tom mám i 1,5 GB internetu. Skype nepoužívám, nepotřebuji ho. A na plno čísel známých volám za halíř.
Tak všichni volat přes Skype nebudou, třeba já určitě ne.Volám vcelku dost, datový provoz taky vcelku velký i bez Skypu a platím už hodně dlouho do 200,- Kč.
Takovy plan neexistuje Mozna tak nejaky mnohalety firemni velkoobjemovy kontrakt. Dej odkaz, jinak to neexistuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.