Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvonek s kamerou

Od: samurraj® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím někoho zběhlého v digitální elektronice o pomoc. Potřeboval bych bezdrátový, venkovní zvonek, který bych umístil na plot před domem a zároveň bych potřeboval, aby v tom zvonku byla kamera, která by snímala v úhlu, kdo momentálně u plotu zvoní a já jako uživatel, abych mohl sledovat přes nějaký monitor, (který bych měl doma) či jiné zařízení, kdo tam je.

Na vchodových dveří kukátko mít nemůžu, protože venku mám stání na auto a nebylo by k plotu vidět. Děkuji za nějaké konkrétní nápady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zakus*
hodnocení

0x

Na bezdrát zapomeňte.

hodnocení

0x

Nedávno jsem montoval toto tssgroup.cz/... , funguje bez problémů na vzdálenost cca 80m, vodič JYTY 4x1 (použity dvě žíly)...jsou bezdrátové (nemám s nimi dobré zkušenosti) audiovideotelefon.cz/... stejně potřebuje síťové napájení (adaptér) pro kameru a dveřní zámek...stejně tak vnitřní jednotka - displej; odpadne akorát signálové vedení...a ještě tady deramax.cz/... osobně preferuji drát...méně problémů, jednodušší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]