Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím někoho zběhlého v digitální elektronice o pomoc. Potřeboval bych bezdrátový, venkovní zvonek, který bych umístil na plot před domem a zároveň bych potřeboval, aby v tom zvonku byla kamera, která by snímala v úhlu, kdo momentálně u plotu zvoní a já jako uživatel, abych mohl sledovat přes nějaký monitor, (který bych měl doma) či jiné zařízení, kdo tam je.
Na vchodových dveří kukátko mít nemůžu, protože venku mám stání na auto a nebylo by k plotu vidět. Děkuji za nějaké konkrétní nápady.
Nedávno jsem montoval toto tssgroup.cz/... , funguje bez problémů na vzdálenost cca 80m, vodič JYTY 4x1 (použity dvě žíly)...jsou bezdrátové (nemám s nimi dobré zkušenosti) audiovideotelefon.cz/... stejně potřebuje síťové napájení (adaptér) pro kameru a dveřní zámek...stejně tak vnitřní jednotka - displej; odpadne akorát signálové vedení...a ještě tady deramax.cz/... osobně preferuji drát...méně problémů, jednodušší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.