Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s hotspotem

Od: livulka odpovědí: 5 změna:
Zdravim, potrebovala bych poradit. Mam problem s pripojenim na hotspot. Na svem telefonu zapnu wifi, najdu hotspot, prijim se, ale net mi nejde, pritom mi to ukazuje normalne ze jsem pripojena. Telefon s hotspotem je lenovo s856 a ja mam microsoft lumii 535. Myslite ze muze delat problem operacni system ze je kazdy jiny? Predem diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Wifi a hotspot zároveň nejdu.Ak sa s telefónom pripojíte na wifi,tak hotspot nepôjde.Hotspot sa používa ak telefón ide na mobilné dáta a vy vytvorením hotspotu pripojíte iné zariadenie cez jeho wifi.

livulka
hodnocení

Ja ale nemam zaply net a wifi najednou na jednom telefonu. Na Lenovo je zaply hotspot a na lumii wifi

Tak na Lumii vyhľadať siete wifi,čiže nájsť ten hotspot pripojiť sa,vtedy vás vyzve zadať heslo z Lenova a zaroveň Lenovo by malo si pýtať potvrdenie či sa smie pripojiť Lumia a potom tie nastavenia uložiť.potom sa už budú pripájať automatický.

livulka
To vse jsme udelali. Ikona mi hlasi ze jsem pripojena, ale internet proste nejde...

A na Lenovu ide ten internet,ak je Lumia pripojená?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]