Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer,
dnes jsem zkoušel poblíž Bratislavy naladit TV programy a v nabídce dvb-t přijímače se mi objevily i programy ČT 1 a ČT 2.
Oba byly bohužel zakódovány,takže se zřejmě nejednalo o signál z Česka ale o nabídku slov.multiplexu.
A mě by zajímalo,jakým způsobem je možné je přijímat.Moc času na gůglení jsem neměl,takže jsem nic nenašel.
Chce to spec.dvb-t přijímač pro kartu? Nebo to nezvládá můj starší Strong?
Díky za info.
Že by do Bratislavy nedolétlo české bezplatné vysílání z jižní Moravy? Zkus se porozhlédnout a zeptat se tady (sekce DVB-T)
ctenar,jabraka: díky za info chlapi,vysílání dolétne z JM,to vím,i o V polar.,jen já mám problém,že jsem mobilní,žádná stálá poloha,žádný stožár na barák,můžu to řešit jen s pokojovkou ale jakou má polarizaci,když stojí na stojánku,fakt netuším
Takže pokud to budu chtít,asi opravdu přes plusTelku.
Díky,pěkný večer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.