Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení telefonu od Vodafonu

Od: ellhonza* odpovědí: 11 změna:

Ahoj koupil jsem si telefon od Vodafonu, ale nelíbí se mi (asi před 7dnami) zítra bych ho šel na prodejnu vrátit nebude nějaký problém? Děkuji nikdy jsem to nezkoušel a trochu se bojím *plac*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x
Ahoj, pokud si ho koupil v kamenem obchode, tak to bude nejspíš problém.
ellhonza*
hodnocení

Aha a mohu vědět proč?

ohneta*
Lhůta 14 dni na vraceni zboží je jen při nákupu přes internet. Vraceni zboží v kamenem obchode závisí jen na dobre vůli obchodníka.
ellhonza*
hodnocení

Vodafone má nějakou Záruku spokojenosti tak nevím no .. :(

ohneta*
Nevím co se pod ni skrývá, jak jsem psal vyse, vse závisí na obchodníkovi. Tak snad máš tedy šanci, pokud splnis podmínky te záruky.
doplněno 11.12.12 20:02:

Tak jsem si to našel, viz zde. Pokud tedy splňuješ podmínky, tak by neměl být problém. Ale opakuji, tohle je ta dobrá vůle obchodníka, o které jsem psal výše. Tuto službu poskytuje nad rámec zákoníku.

mowla*
hodnocení

2x

Pokud jsi ten foun objednával přes net, problém nebude - máš zákonné právo nepoškozené zboží vrátit do 14 dnů od koupě...

Pokud jsi jej kupoval přímo, záleží na tom kterém prodejci - nikdy jsem to u Vodafone nezkoušel...

doplněno 11.12.12 20:10:

Ohneta - *palec*

ellhonza*
hodnocení

Tak mi to prej vymění ,ale když jsem tam dnes byl tak říkají,že namjí tržbu,že je po výplatách...

Nabídli i složenku, ale to říkaly, že jde 2 měsíce tak se tam stavím přístí týden nevím nevím *nevi*

doplněno 14.12.12 20:09:

Co myslíte jak to je? :(

ellhonza*
14.12.12 20:21
hodnocení

mowla*

"že namjí tržbu,že je po výplatách" - tak to bych si nechal dát písemně - prodavači určitě nejsou vypláceni z tržeb! *smich*

Buďto si z tebe dělali srandu jen tak a nebo jim jde ´o čas´ (i když nevím proč)...

Složenka je taky nesmyslná - kdyžtak převod na účet...

doplněno 14.12.12 20:49:

Nechal bych si zavolat vedoucího a nechal si vysvětlení dát písemně, případně si stěžoval na zákaznické lince...

Mě - jakožto zákazníka, nezajímá jejich problém s hotovostí...

ellhonza*
hodnocení

Ten mi taky nabízeli,ale nevím jak dlouho trvá ... Jinak taky nevím proč by jim šlo o čas... Nevím jestli mají výplaty z tržbe,ale minule měli prej na kase jenom 3,5k Kč...

buss
hodnocení

1x

To že se mi něco nelíbí, není důvod k vrácení zboží, reklamaci, vizte OZ. Ale záleží na prodejci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]