Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, nevím jaký si mám vybrat smartphone. Hledám nějaký do max 5 000 Kč +- 500 Kč. Dost se mi zalíbil tenhle czc.cz/... Android 5.1, 1gb ram, snapdragon 410 čtyřjádro, LTE a 2500 mAh. Jediné co mě zaráží je rozlišení displeje.. pouze 960 × 540 na 5,5 palce, to je fakt blbost. Proto jsem se díval i na jeho menší verzi czc.cz/... je úplně stejný až na palce. Má 4,7 co už je na to rozlišení lepší, ale nevím jak je na tom ta ramka :/ Pouze 1gb ram nevím nevím. Další na řadě je czc.cz/... kterej je taky dost našlapanej nebo czc.cz/... nebo czc.cz/... nebo czc.cz/... .. ty Asusy mají všichni 2gb ram HD displej atd. ale zase horší baterku :/ Můžete mi prosím poradit jakej z nich? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.