Ahoj, potřebuji poradit s první e-cigaretou. Četl jsem nějaké rady "do začátku" ale moc jsem to nepochopil. Pokud to správně chápu, skládá se z "tabáku" nikotinové náplně, nějakého spojení mezi tím a baterií. Doporučili by jste nějakou? Jelikož je přípřítelkyni, asi bude časem chtít vyzkoušet nějaké "příchutě" jak to s nimi je? doplněno 06.10.15 14:08: Omlouvám se za lomítka, chyba je u mě.
Kouřim už dost a trvalo mi dva roky než jsem našel set, který mi vyhovuje. Mám Aspire ČF MOD, v tom klasickou Li-Ionku. Clearomizer taky Aspire na BVC topitka a nemůžu si stěžovat. Náplně mám Liqua menthol 18mg. Příchute si jen dokupujete a dolevate. To co mám já vypadá takto doplněno 06.10.15 22:42: Jinak mám skvělou zkušenost s obchodem Vaše Cigareta. Jsou tam moc ochotný a hlavně kvalifikované poradí. Taky jsem s nimi začínal. Nechci tu dělat jen reklamu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.