Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr televize

Od: david123* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den dá se sehnat nějaká přijatelná televize do 5000? Klidně bazarová nebo jestli by jste mi poslali nějaké odkazy, moc se v tom zase nevyznám ... Do 5000 z důvodu že je mi 17 a mám pouze brigády a babičce se rozbila televize tak bych jí rád pořídil novou . Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

0x

Chápu, že na o technické detaily ti asi moc nejde, na toto téma už bylo víc diskuzí. Bazarovou bych určitě nebral. Do 5000,- pořídíš spíše menší, ale to nemusí vadit, záleží z jaké vzdálenosti se bude babička dívat. Cenově si nejlíp vybereš na heureka.cz, nebo zboží cz. Taky koukni na televize.heureka.cz/... . Jen to chce trochu času.

hodnocení

0x

Dobrý den.Tady posílám odkaz na int.obchod,je jich tam plno,vše nové.A myslím,že se v té cenové relaci sežene i v Tescu,Globusu,Datartu Electroworldu.

czc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]