Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitý telefon Jak do kalendáře?

Od: lujs® odpovědí: 4 změna:

Zdravím.

Včera sem měl malou cyklistickou havárii a rozbil sem přitom telefon s androidem.

Nevíte někdo prosím jestli se dá nějak dostat přes počítač na vlastnoručně přidaný upozornění. Přes google.com/calendar se do kalendáře dostanu ale zobrazujou se mi jenom svátky jako Den české státnosti, Štědrý den, Nový rok a podobné.

Mám v něm nastavený upozornění na různý schůzky, návštěvy lékařu apod. a ty bych potřeboval najít.

Děkuju za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Nikdo Neví?.?.? *nevi*

doplněno 06.10.15 16:04:

Hm tak to já nevííím. *nevi**nevi*

doplněno 10.10.15 12:05:

Možná je ale já s tím kalendářem na netu neumím narábať.

doplněno 10.10.15 12:11:

V telefonu sem se přihlašoval pod svým gůgl mejlem takže možná synchronizonej je ale já nevím jak se k tomu v tom kalendáři na netu mám dostat.

hodnocení

0x
Záleží na tom, zda máte kalendář synchronizovaný.
praivo*

Jesli na internetu nevidí nic, tak předpokládám, že ho synchronizovaný nemá - a v tom případě pochybuji, že by se dal zachránit.

hodnocení

Některý mnou přidaný úkoly(upozornění) se mi tam ukazuje ale já sem s tím kalendářem na netu nikdy nepracoval tak nevím kde nebo pod čím to mám hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]