Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Včera sem měl malou cyklistickou havárii a rozbil sem přitom telefon s androidem.
Nevíte někdo prosím jestli se dá nějak dostat přes počítač na vlastnoručně přidaný upozornění. Přes google.com/calendar se do kalendáře dostanu ale zobrazujou se mi jenom svátky jako Den české státnosti, Štědrý den, Nový rok a podobné.
Mám v něm nastavený upozornění na různý schůzky, návštěvy lékařu apod. a ty bych potřeboval najít.
Děkuju za rady.
Nikdo Neví?.?.?
Hm tak to já nevííím.
Možná je ale já s tím kalendářem na netu neumím narábať.
doplněno 10.10.15 12:11:V telefonu sem se přihlašoval pod svým gůgl mejlem takže možná synchronizonej je ale já nevím jak se k tomu v tom kalendáři na netu mám dostat.
Některý mnou přidaný úkoly(upozornění) se mi tam ukazuje ale já sem s tím kalendářem na netu nikdy nepracoval tak nevím kde nebo pod čím to mám hledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.