Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevím jestli popíšu problém přesně:Simkartu mám cca 5let vždy bez problémů,dostal jsem jiný mobil zasunu simkartu a slot 1-žadná sim,přehodím do slot 2 to samé...zkusím v jiném mobilu a už taky nejde.
Dojdu na prodejnu vyměním doma simkartu za novou a opět nic ani v jiném mobilu...tak mi to nějak hlava nebere
Jediné co mě napadá že se ta simka rozbije při zasunutí do toho nového mobilu,nemůže jí třeba nějak rozbíz,znehodnotit,zkratovat?
Takže mě zřejmě čeká cesta znovu na prodejnu pro novou sim(a abych nebyl za blba)...nemůže být problém v tom mobilu?
Dobrý den.Zkuste tedy tu novou SIM až ji budete mít zasunout nejdřív do starého mobilu.Nejlepší by asi bylo,vzít ten nový telefon sebou a zastrčit simku přímo na místě.
ano,zkusím to taky mě to napadlo...já jen jestli tady nějaký odborník který by mi řekl...ANO -může to být mobilem)-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.