Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je mAp?

Od: david4897 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, spíš poradit nevím co to je mAp to jsou nějaké miliampéry asi jde mi o to, že nevím vůbec co to je. Chci si koupit mobil a tam je všude mAp např:2600 to je dobré? A co to znamená? Myslel jsem si, že to je kolikrat ho můžete dát do nabíječky aleje to asi blbost... Tak jestli by byl někdo hodný a poradil by mi jak pro debila? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Není to mAp, ale mAh - mili ampér hodiny. To je kapacita akumulátoru. 2600mAh už je slušná kapacita. U starých telefonů se používá kapacita kolem 1000-1400mAh. U dnešních smartphonů je 1500-5000mAh. Jde o to jak velký displej a žravý procesor to má. Ale 2600mah bude na jeden den stačit. Lepší bude napsat přímo konkrétní mobil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]