Proč kupovat v USA vždyt tady stojí kolem 300Kč a jsou kvalitní .Je to moc peněz?
laecka
ahoj diky za odpoved. Ja jen ze jsem momentalne v usa a chci aby si ji moje rodina koupila, jen jsem nevedela,ze stoji tak malo. napis mi znacku jestli muzes a ja je zaukoluju. Diky Lenka
Jo, fungovat bude. Jak budeš řešit případnou reklamaci? Myslíš, že je nákup pořád tak výhodný?
lasecka
Ahoj chci Ti podekovat za odpoved. Ja jsem momentalne v UsA tak proto jsem se ptala. Nevedela jsem kolik stoji a tady jsem nasla na Ebayi cenu kolem 5 dolaru. Coz je pomerne levne. Diky v kazdem pripade. Lenka
diky za odpoved, ja jen ,ze jsem v usa a chtela bych aby si ji moje rodina koupila. Nevedela jsem,ze stoji kolem 300 korun - jestli vis znacku napis. Jinak jsem ji vydela na E-bay za 5 dolaru - coz je levne. Diky v kazdem pripade. Lenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.