Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web kamera z USA - bude fungovat?

Od: lasecka odpovědí: 7 změna:

muzu koupit web cameru v usa a poslat ji do cech? bude fungovat? vyjde totiz o dost levneji. diky za odpoved lenka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gogofm*
hodnocení

1x

Proč kupovat v USA vždyt tady stojí kolem 300Kč a jsou kvalitní .Je to moc peněz?

laecka
hodnocení

ahoj diky za odpoved. Ja jen ze jsem momentalne v usa a chci aby si ji moje rodina koupila, jen jsem nevedela,ze stoji tak malo. napis mi znacku jestli muzes a ja je zaukoluju. Diky Lenka

hodnocení

1x

Jo, fungovat bude. Jak budeš řešit případnou reklamaci? Myslíš, že je nákup pořád tak výhodný?

lasecka
hodnocení

Ahoj chci Ti podekovat za odpoved. Ja jsem momentalne v UsA tak proto jsem se ptala. Nevedela jsem kolik stoji a tady jsem nasla na Ebayi cenu kolem 5 dolaru. Coz je pomerne levne. Diky v kazdem pripade. Lenka

lasecka
hodnocení

diky za odpoved, ja jen ,ze jsem v usa a chtela bych aby si ji moje rodina koupila. Nevedela jsem,ze stoji kolem 300 korun - jestli vis znacku napis. Jinak jsem ji vydela na E-bay za 5 dolaru - coz je levne. Diky v kazdem pripade. Lenka

gogofm*

Jsou různe značky ,stačí zajít do obchodu s pc elektro nebo hypermarketu tam ti poradí jakou a za kolik. Třeba ja mam CANYON a TRUST

alf*

5 dolarů, včetně poštovného? Pak se to asi vyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]