Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatí se ještě koupit Samsung galaxy S5?

Od: nerozhodna odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Chtěla bych si koupit nový telefon, ale nevím, pro který se rozhodnout. Přemýšlela jsem nad Samsungem gylaxy S5, ale dozvěděla jsem se, že by měl probíhat už jen jeho doprodej a měla by se prodávat jen ořezaná NEO verze. TAk nevím, jestli se jeho zakoupení ještě vyplatí. A pokud ne, tak bych se chtěla zeptat na nějaké alternativy na stejné úrovni.

Moc se v telefonech nevyznám, ale myslím, že Samsung galaxy s5 je na celkem dobré úrovni, co se týká vybavení a výkonu, ale nevím, jestli se stále vyplatí ho koupit. Děkuji za případné reakce a rady :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ne, nevyplatí se to. Kupte si nový telefon z akce - osmijádro za 3 tisíce a zbytek dejte na charitu.

Nepoznáte rozdíl a někdo jiný bude mít radost.

doplněno 14.10.15 19:25:

A co s tím "gylaxy"bude tazatel dělat? SMS, volání, internet a stahování z YT - to je vše. Nač potřebuje 8GB ram? Z jakého důvodu v telefonu 32GB paměti?

Jsem asi staromódní, ale mám kolem sebe minimálně 20 lidí do 30ti let, co mají tyto nové přístroje za desetitisíce. Ptal jsem se jich, proč to mají - co s tím přístrojem dělají...no co asi.. volá, sms, sem tam se mrkne na stream...

" A proč bych si to nekoupil, když mám možnost použít tu a tu funkci?"- já říkám, a kdy jsi to použil? "nikdy, ale mám tu možnost, kdybych chtěl..."

Tak za tuto možnost zaplatíte 10x víc, i když ji v životě nepoužijete...

youtu.be/...

ohneta*

Rozdíl samozřejmě poznáte, nicméně Samsungy jsou neúměrně předražené.

Rozdíl samozřejmě znát je, a to jak ve výkonu, tak při podpoře jak ze strany výrobce, tak uživatelské komunity.
Za to si rád připlatím :)
Ten "stejný hw" jak někdo píše stejný opravdu není.
Například rychlost r/w paměti RAM nebo vnitřnho úložiště je trojnásobná oproti většině "číňanů" jako THL a podobně.
doplněno 14.10.15 19:55: Každý používá telefon jinak. Já třeba úplně vypustil PC, mám ho jako multimediální centrum, ovládám s ním TV, platím, mám ho místo mapy, hodinek, fotoalba a fotoaparátu, flashky...

hodnocení

0x

Kdyz chces tak vyplati , ale jde sehnat kvalitni cinan za polovinu se stejnym HW

kabod*
hodnocení

0x

Mám Čínana ZTE V967S a Lumia Nokia 630DS...Myslím,že Nokia je lepší,i os windows,kde neotravuje stále s antivirem, Android neustále vyžaduje nějaké obnovy aplikací,až je plná pamět ...A na Nokia se sežene snadno rezervní AKU..

fbiswaz
hodnocení

0x

Zdravim

Hlavne si nekupujte zadnou cinu kopii Samsungu aj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]