Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vždy jsem měla k nb připojený ještě jeden monitor, jenže teď bych potřebovala připojit ještě další. Jalikož mám v nb jen jeden VGA vstup, tak jsem si koupila VGA rozdvojku. Jenže notebook nerozšlišil tři monitory, ale pouze dva - hlavní obrazovku mám nb a druhý monitor mám teď jakoby 2x, protože se na obou připojených monitorech ukazuje to stejne. Nevíte, co s tím? Jak si udělat, abych měla 3 různé obrazovky?
Děkuji za odpověď
PS: OS: windows 10
nemáte na to HW - na vašem NTB nelze.
doplněno 01.10.15 18:50:Máte na zahradě hadici a rozbočku - do hadice pustíte vodu - ta voda prodí z rozboček všude stejná - nejde to ovlivnit...
Máte satelit a 3 rozbočky na jednotlivé TV - na satelitu dáte program, ale všechny monitory mají shodný obraz...
Máte Grafickou kartu, která dokáže rozšířit plochu - na svou plochu základní v PC a druhou - výstup z PC...
Pořiďte si NTB s více výstupy a snad budete mít možnost nastavení více monitorů - více rozšířených ploch...
doplněno 01.10.15 18:58:jsou různé možnosti v závislosti na HW počítače - ale kupovat extra grafickou kartu kvůli takové blbosti... zkuste si pročíst třeba některé z odkazů - google.cz/...
doplněno 01.10.15 19:15:@miky - to je o možnostech grafické karty...
teoreticky - když jsou tyto výstupy, je ta možnost - je potřeba znát přesný název PC, nejlépe vč. názvu grafické karty.
Aha, chápu to, děkuji za vysvětlení.. Zkoušela jsem to totiž i takhle, jeden monitor přes VGA a další monitor přes kabel, který ma na jedné straně HDMI (do nb) a na druhé straně klasické zapojení do monitoru. Nb sice viděl 3 obrazy, ale šel aktivovat vždy jen jeden monitor (když jsem chtěla aktivovat i ten druhý, tak se ten první odpojil), takže jsem zkusila VGA rozdvojku, ale taky nic ..
no tak pokud máte výstup VGA i HDMI, tak by určitě měly jít nastavit tři samostatné obrazovky, u mě to jde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.