Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám tři čísla od Kaktusu,který se honosí tarifikací 1+1,přitom v nabídce má sazbu 2.50.čili 60+1..Po zavolání mi to sežere za 2.min.29sec. minus 6.21...Kč. Chatuji a chat spadne,protože slečna HLEDÁ problém a facebook nepoužívám..Takže mám Kaktus jako berličku na voip ODORIK,který SPOLEHLIVĚ jede 1+1..Jaké máte zkušenosti s Kaktusem?
V čem je problém? Při tarifikaci 1+1 a ceně 2,50 Kč za minutu, je cena volání za čas 2 minuty 29 sekund 6,21 Kč. To je zcela správně.
A snad tazatel tvrdí, že je něco špatně. Ptá se na zkušenosti. Taky ji mám, zatím nepoužívám. Virtuál běhá pod tmobil. Nevýhoda, že přijdu o SMS zdarma z internetu. Myslím ty plnohodnotné. Výhoda o něco levnější volání než tmobil. Hlavně ale jedna Sim na volání i účtováná data. U tmobil musím mít Sim dvě. U tmobil 1Mb za 0,40 Kč nejmenší jednotka 1Mb. U Kaktus 1Mb 1 Kč, ale nejmenší jednotka 100 kB takže 10 haléřů. To mi stačí na několik SMS či mailů z tabletu kde není WiFi. Na internet se nepřipojuji, leda přes speciální aplikace jako Idos a další důležité informace někde v terénu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.