Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr televize

Od: nox® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, vybírám televizi a byly mi od známého doporučeny tyto dvě. První je Samsung UE55H6470, který mě doporučoval s poněkud propracovanějšími smart funkcemi, podporou flashe, což mě přijde vhod, jelikož se rád na internetu koukám na hokej, vysílaný právě ve flashi, lepší ovladač, solidní obraz. Na druhé straně byla Sony Bravia KDL-55W805C, která prý sice nemá natolik kvalitní smart a ovladač, dohání to ale podstatně lepším obrazem, ovšem také často vyšší cenou. Nějaké doporučení a názory na tyto kousky?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepší, co pro svůj výběr můžete udělat je, že navštívíte v kamenné prodejně oba typy a vyberete si, podle vlastního vkusu. Papírové parametry obrazu jsou totiž dnes poněkud zavádějící.

nox®
hodnocení

To bez pochyby ano, už jsem se po prodejnách poohlížel, ovšem ve svém okolí nikde nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]