Nejste přihlášen/a.
mam od Alzy tablet, jeste v zaruce po 10mesicich jsem ho nechal opravit- ulomil se mi cast zdirky napajeni kam vkladam usb kabel pro napajeni. Jenze je to pry mechanicke poskozeni a neuznali mi to a nechteji to opravit, po 3tydnech mi to vratili s jedinou vetou-neuznano z duvodu mechanickeho poskozeni konektoru usb. Vim co mi vetsina lidi poradi- vyhodit a koupit novy. jenze me stal 3,500 kc a funguje perfektne, jediny bohuzel zasadni problem je ze ho nemuzu NABIT!
Budu rad kdyz mi nekdo poradi nejakou opravnu-Praha, Beroun-dekuji mnohokrat predem!
Nakopal bych je někam...ulomená zásuvka mikro USB je nejčastější závada, protože u většiny výrobků nestojí za nic. Být solidní prodejce tak to jako reklamaci uznám
Existují asi 3 nebo 4 typy mikro USB lišící se diametrálně kvalitou a životností, cena je kolem 25Kč, bohužel se liší orientací vývodů tak, že nelze běžně vyměnit ten horší za ten lepší aby to vydrželo trochu delší dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.