Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nechat opravit tablet

Od: 522xboy® odpovědí: 3 změna:

mam od Alzy tablet, jeste v zaruce po 10mesicich jsem ho nechal opravit- ulomil se mi cast zdirky napajeni kam vkladam usb kabel pro napajeni. Jenze je to pry mechanicke poskozeni a neuznali mi to a nechteji to opravit, po 3tydnech mi to vratili s jedinou vetou-neuznano z duvodu mechanickeho poskozeni konektoru usb. Vim co mi vetsina lidi poradi- vyhodit a koupit novy. jenze me stal 3,500 kc a funguje perfektne, jediny bohuzel zasadni problem je ze ho nemuzu NABIT!

Budu rad kdyz mi nekdo poradi nejakou opravnu-Praha, Beroun-dekuji mnohokrat predem!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nakopal bych je někam...ulomená zásuvka mikro USB je nejčastější závada, protože u většiny výrobků nestojí za nic. Být solidní prodejce tak to jako reklamaci uznám :)

Existují asi 3 nebo 4 typy mikro USB lišící se diametrálně kvalitou a životností, cena je kolem 25Kč, bohužel se liší orientací vývodů tak, že nelze běžně vyměnit ten horší za ten lepší aby to vydrželo trochu delší dobu.

vydra
hodnocení

2x

Reklamoval jsem jen jednou, také mi ji neuznali, ale nabídli opravu za poplatek, možná to by byla cesta.

reklamce
hodnocení

2x

Tablet jsem reklamoval 3x. Z toho 2x Alta a jednou Eva

Vždy problém s nabíjením

Ani jednou tablet neopravili

Pokaždé vrátili peníze a to v plné ceně. Tablet v záruce byl koupen na inzerát se slevou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]