Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení kalendáře

Od: tyna2277 odpovědí: 1 změna:

Měla bych dotaz. U telefonu samsung jsem měla nastavebý kalendář. Nyná tam mám jen plánovač a z tihi nedividím další dny. Mohl by mi někdo pomoci? V návodu jsem odpověď nenašla.Díky Týna

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stan42
hodnocení

0x
Kde nastavený-na ploše jako widget?Pokud jde o widget tak prostě odebrat a přidat jiný widget kalendáře.Buď je v aplikacích i záložka widgety(nástroje) nebo podržet prst na ploše a vybrat volbu aplikace a nástroje,odstranění pak podržet na widgetu prst a přetáhnout widget do koše.
Pokud je něco přepnuté v kalendáři tak otevřít aplikac(nejspíš s plánovač) je tam buď sw tlačítko a nebo to mechanické vyvolá nastavení.Jinak netuším jak vaš Samsung,ale třeba má několik aplikací pro poznámky,plánovač,tak třeba otevíráte nesprávnou.Jinak Samsung tam má třeba widget přehled událostí,měsíční tabulkový kalendář,a různé plánovače-poznámky podle modelu,pokud je to odinstalovaný kalendář tak má vlastní widgety a nastavení v aplikaci.
doplněno 27.09.15 23:33: Teda doinstalovaný kalendář s Google play a ne odinstalovaný. A platí pro dotykový android.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]