Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem pěkný dárek telefon Huawei Y635 a marně sháním návod.
Podle návodu jsem našla jen anglický a bez možnosti přeložit.
Nemáte ho prosím pěkně někdo v češtině.
ten anglický je s obrázky, relativně polopatistický - gsmarc.com/...
doplněno 29.09.15 11:03:@pedes - stačí se zaregistrovat a můžete použít interní poštu - tazatel je registrován
Tak jsem si pěkně naběhla, rozbil se mi tlačítkový mobil v Elektrowordu mě ukecali na dotykový HUAWEI Y3 k němuž není žádný návod k obsluze, uvedené webstránky nepoužitelné a pouze v angličtině. V prodejně mě ujišťovali, že i jako seniorka ovládání určitě zvládnu, ale prozatím jsem nepřišla na to nejdůležitější - jak přijmout hovor - marně zkouším zelené i červené sluchátko - nereaguje! Je možná chyba v přístroji nebo jsem úplně blbá?! Děkuji za odpověď a ev. radu.
HJ
Díky za rady - už jsem na to přišla, každý telefon má jiný systém. U mého "číňana" se nepřetahuje ikona/sluchátko, ale kroužek, který se ukáže mezi zeleným a červeným sluchátkem na ikonu sluchátka. Prostě "oblbování nepřítele", ale nakonec na všechno přijdu i bez návodu k použití, který se neobtěžují vytvořit kybernetická esa pro lidi rozené za Hitlera!
Helenko dovoluji si požádat o bližší vysvětlení, - kybertenická esa rozená za Hitlera, - jsem obyčejný člověk až budu neobyčejný tak to možná pochopím
@čecháčku, chybí vám tam "pro" - takže kybernetická esa (telefony nejnovějších technologií) pro lidi rozené kolem roku 1938
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.