Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním návod na telefon

Od: cituska* odpovědí: 11 změna:

Dostala jsem pěkný dárek telefon Huawei Y635 a marně sháním návod.*bzum*

Podle návodu jsem našla jen anglický a bez možnosti přeložit.

Nemáte ho prosím pěkně někdo v češtině.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ten anglický je s obrázky, relativně polopatistický - gsmarc.com/...

doplněno 29.09.15 11:03:

@pedes - stačí se zaregistrovat a můžete použít interní poštu - tazatel je registrován

stan42
hodnocení

0x
Teda na Cz stránkach Huawei jsem získal spíš tik v oku než informace ale třeba tenY530/Y550 bude nejspíš podobný a nějaký cz návod tam má.Tohle Y635 prodávalo asi hlavně O2. Jinak Android je všude podobný až na speciality výrobce a ty jsou zas podobné v rámci modelové řady,tj obecné návody na fórech o Androidu a fórech o Huawei budou určitě užitné i víc než návod vyrobce.Má to vlastní prostředí Emui 3 asi,tak hledat nastavení pro ně.

huawei.com/...
Na youtube je nějaká cz recenze,návod sice ne ale i tak by se mohlo hodit.

pedes*
hodnocení

0x

Pokusím se vám návod přes huawei zajistit. Můžete mi poslt mail?

Děkuji

PEDES

helenajajacova

Tak jsem si pěkně naběhla, rozbil se mi tlačítkový mobil v Elektrowordu mě ukecali na dotykový HUAWEI Y3 k němuž není žádný návod k obsluze, uvedené webstránky nepoužitelné a pouze v angličtině. V prodejně mě ujišťovali, že i jako seniorka ovládání určitě zvládnu, ale prozatím jsem nepřišla na to nejdůležitější - jak přijmout hovor - marně zkouším zelené i červené sluchátko - nereaguje! Je možná chyba v přístroji nebo jsem úplně blbá?! Děkuji za odpověď a ev. radu.

HJ

mate59

Zelené tlačítko musíte potáhnout a hovor přijmete.

stan33
Jak psal už předchozí odpovídající položíte prst na ikonu a přetáhnete ji tahem prstu po displeji-většinou stačí libovolným směrem,někdy se ukazuje na displeji směr tahu.Telefon by měl zobrazovat i nápovědu,v nastavení hovorů jde většinou i zapnout že se přijme hovor stiskem vypínače (často dvojím stiskem)
helenajajacova

Díky za rady - už jsem na to přišla, každý telefon má jiný systém. U mého "číňana" se nepřetahuje ikona/sluchátko, ale kroužek, který se ukáže mezi zeleným a červeným sluchátkem na ikonu sluchátka. Prostě "oblbování nepřítele", ale nakonec na všechno přijdu i bez návodu k použití, který se neobtěžují vytvořit kybernetická esa pro lidi rozené za Hitlera!

anna*

Taky jsem mačkala zelené sluchátko, ale telefon stále zvonil. Musí se zmáčknou uprodtřed mezi zeleným a červeným sluchátkem a přejet na zelené sluchátko. Telefon jsem dostala, koupený v O2 taky bez návodu

cechacek*
hodnocení

0x

Helenko dovoluji si požádat o bližší vysvětlení, - kybertenická esa rozená za Hitlera, - jsem obyčejný člověk až budu neobyčejný tak to možná pochopím

@čecháčku, chybí vám tam "pro" - takže kybernetická esa (telefony nejnovějších technologií) pro lidi rozené kolem roku 1938

rudik
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]