Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat na co je dobré dát si při koupi TV pozor a na jaké parametry se zaměřit. Shaním 100cm+ LEDku (možnost i Smart Tv) 10 - 15 000 Kč. Převážně na využítí PS4.
Zajímalo by mě jestli je znatelný rozdíl mezi Full HD a Ultra HD např. u filmů či her.
Kdyby někdo mohl poradit, kde je nejlepší nakupovat, jestli je dobré se zajít podívat do kamenného obchodu nebo už dneska není problém vybírat jen online (dřív mi přišlo, že některé TV dělali absolutně z každého pořadu telenovelu).
Rozhodně se dojít do obchodu podívat. Alespoň získáš představu, jak ta TV opravdu vypadá, přestože obraz doma pak vypadá trošku jinak. Parametry TV jsou přibližně stejné a rozdíly jsou pro normálního diváka nepostřehnutelné. Já bych se zaměřil na složitost/jednoduchost dálkového ovladače a rychlost reakce TV na ně. Některé (hlavně SMART) TV jsou katastrofálně pomalé a čekat při přepnutí programu třeba 5 - 10 vteřin na změnu, to je fakt na infarkt. A tuhle informaci nikde nevyčteš.
Ku PS4 by som navrhoval sony a ak vám nechýba 3D tak ttento by bol vhodný,ak chcete 3D tak sa pozerajte po osmičkovej rade.: datart.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.