Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký postup vybrat

Od: humbucker* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Jeden čas jsem provozoval SIMku od O2 (GO). Pak jsem ji někde nechal ležet a tak mě napadlo, že bych ji oživil. Udělal jsem pokus a chtěl jsem ji dobít. Stroj od SAZKY mi na to odpověděl: O2 dobíjení nelze provést, O2 číslo je neplatné. Protože se mi to číslo líbí, mám se stavit na pobočce O2 a oni to snad rozpohybují, nebo je to už pasé? Nebo koupit jinou a pokusit se o její přečíslování?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

Bohužel, platnost karty je rok od posledního dobití, pak se zpřístupní znovu do oběhu pro nové zájemce... Mám takový dojem že s tímhle už bohužel nic neudělají a můžete ji tak akorát vyhodit.. Naděje je, protože ji zřejmě ještě nikdo nemá, za zkoušku nic nedáte .)

hodnocení

0x

Platnost simkarty je 12 měsíců od posledního dobití. Pak je číslo zrušené. Teoreticky. Samozřejmě nejdřív je jen zablokované a za nějaký delší čas je posláno znovu do oběhu.

Pokud byste přišel na pobočku brzy po zablokování (do měsíce?), je teoreticky ješte možné její oživení. Jestli ale vyjdou vstříc každému, to nevím.

humbucker*
hodnocení

Ahoj.

Díky za rady. Zvážím možnosti. Taky jsem si početl v příspěvku od Lady dole.

Pokud vím tak u O2 bývala platnost 18 měsíců od posledního dobití.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]