Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 5230 nebere SD karty

Od: 22aa odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Mám už od kolegy opravenou Nokii 5230 a nemám důvod.

Když vložím pamětovou kartu Micro SDHC a píše to PAMĚTOVÁ KARTA NENÍ VLOŽENÁ.

Nevíte jestli to mám nahrát software nebo co?

Děkuji za vaši odpověd 22aa.

Nashledanou.

Vaše 22aa.

Nokia 5230 nebere SD karty
Nokia 5230 nebere SD karty #2
Nokia 5230 nebere SD karty #3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stan42
hodnocení

2x
Ta karta už v tom telefonu byla?
Ty obrázky jsou z Pc a vypadá to na nějaký nepodporovaný formát nebo poškozené soubory nebo něco(to je přes připojený telefon nebo čtečku karet?) a telefon ji ve vlastním správci souborů nevidí taky jo?
Začal bych formátem karty,nejlíp v telefonu pokud jde,v pc na Fat32.
Nebo v telefonu jde a v pc se nezobrazuje jako velkokapacitní paměť?
Teď jsem otestoval svoji starou 5230 a bere i 32gb sdhc takže buď špatná karta/špatný formát/poškozená data nebo pokud předtím šla tak problém v telefonu(nezapomněl opravář připojit konektor?)
Otestovat i jinou kartu,očistit kontakty,několikrát vložit kartu,vypnout- zapnout telefon.
Přehrání sw asi není potřeba,stačí spíš pro začátek obnovit tovární nastavení(nová verze sw stejně není,vlastně ani netuším zda jde sw na tohle ještě stáhnout).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]