Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vybírám si nový telefon a chci aby něco vydržel. Cenu očekávám okolo 5 tisíc, ale klidně si trochu připlatím za kvalitu. Za tu cenu bych očekával telefon, který vydrží nějaký ten pád a vodu, podporuje wifi, BT, NFC, má Led svítilnu, a běží na androidu, či jiném, hlavně ne na widlích a cloudu. Hlavně se nesmí ztratit v přírodě, výdrž taky aspoň nějaký ten den, když budou vypnutá data. No a nakonec taky aby vydržel o něco déle než 2 roky, při slušném zacházení. Co jsem se tak díval, tak pěkný by byl CAT B15, ovšem za takovou cenu a ještě bez Led diody ho nechci. Poté se mi líbí Samsung xcover 3, i když se mi zdá, že jeho mladší brácha 2 je více odolnější, díky šroubu na zadním krytu. Ovšem zase podporuje NFC. Máte někdo zkušenosti s danými mobili, či jinými?
0x
Ahoj,
telefony od značky CAT si na odolné telefony jen hrajou ty spíě nedoporučuju, OS Cloud neznám to slyším prvně.. Každopádně všechny dostupné odolné smartphony u nás běží na Androidu. Za tu cenu se určitě vyplatí Xcover 2, Xcover 3 nemá zas o tolik výkonější výkon ani nic nového. A to že Xcover 2 nemá NFC, no nepřijde mi to jako nějaká zásadní věc, u nás to zatím stejně nemá tak velké využití.
0x
na xcover bych to moc nevidel, zrejme to vypada, ze nazev xcover to ma proto, ze sam odskakuje zadni kryt
coz je u odolneho telefonu jaksi... no recenze nicmoc...
ja mam uz 4 roky nebo jak dlouho Motorola Defy+ a jsem porad spokojen, ikdyz uz je diky male RAM (512) trochu dychavicny (flashnul jsem rom na novy android), pravdepodobne uz nepujde sehnat, ale doporucuju, i z bazaru klidne, je vodotesny + gorilla sklo, dostatecne velka interni pamet na aplikace, na outdoor rozhodne supr, chtel jsem nejaky novy, ale nenasel jsem dalsi telefon, ktery splnuje to, co Defy+ a Motorola uz mi dalsi takovy nevyrobila, jen MotoX, ale je drahy a uz je to velka placacka, to nechci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.